Trenerduo tar over GIF

GIF har vært uten trener siden Pål Hermansen gav seg etter forrige sesong. Nå har de fått 3 nye koster. Hans Roar Wilhelmsen og Espen Eriksson tar over som trenerteam.

Fra GIFs hjemmeside.

Hansa» har lang fartstid som spiller for både Holum og Gjelleråsen, og etter tre sesonger i Akerselva vendte han tilbake til Gjelleråsen som sportssjef for herrene i fjor vår. Jan Magnar Ingebrigtsli har stått i denne artikkelen som en i trioen, men han har etter en nærmere prat ikke takket ja. Så trenertrio er pr nå en duo.

Ny i trenerteamet er også Espen Eriksson. Espen kommer fra Grei der han var assistenttrener for klubbens damelag forrige sesong, men han har tidligere også vært norsk U19-landslagssjef for kvinner i perioden 2013-2016. Espen har også en fortid som spiller i Eliteserien, og er nok mest kjent for å ha avgjort NM-finalen mot Gjelleråsen i 2011 da han som Fjerdingby-spiller scoret 8-7-målet etter 6:24 av sudden death. Litt spesielt fra den kampen er at «Hansa» var herrenes kaptein, mens Jan Magnar var dommer. Nå skal trioen altså jobbe sammen, og vi ønsker alle tre lykke til med sesongen.

 

← Innebandy Norge sier nei Sandnes signerer en sterk back fra Sverige →