Tre ukeskamper i damenes Eliteserie

Gjelleråsen – Nor 92

Det står 1-1 i kamper og lagene spiller vel så å si om 5:e plassen. Begge lagene kommer fra kamper der de spilt mot topplag og nettopp tapt. Selv om noen gjorde de verre enn andre (mildt sagt). Begge lagene vant på bortebane med kun 1 mål siste så denne kampen bør bli veldig spennende. Selv om det i realiteten skal være litt slitsommere for de som må reise 1,5 timer til kamp på en hverdag etter full studie dag (er vel ikke mange som har jobb i Nor 92). Gif har slitt på hjemmebane i det siste og publikum trenger en seier i Nittedalshallen!

VMG tipper 4-3

Bmil – Sveiva

Bmil klarte kjempet hardt mot Tunet i sist runde og holdt helt ut i andre periode før de slapp inn mål. Dessverre ble det hele 4 bakover i den tredje perioden. Sveiva kommer fra en rykende seier er ser ut å være i storform! Bortelaget vinner denne kampen, spørsmålet man stiller seg er med hvor mye.

VMG tipper 1-9

Sagene – Tunet

Sagene vinner over Sveiva men taper mot Grei. Hva skal man si om det? Jo laget har en høy bestenivå men de holder en for lav laveste nivå. Skal man vinne gull i NM må denne bli bedre. Ikke for at Grei er et dårlig lag men for at man skal vinne de kampene. Tunet sikrer seriegullet ved seier i denne kampen så jeg vil tro at de satser for fullt. De har jo bare de vanskelige kampene igjen så hvorfor ikke sikre gull med en gang?

VMG tipper 4-8

← Gardie shore svarer på 20:e kjappe To runder igjen og VMG ser i spåkulen →