Tre kvartsfinaler denne torsdagen

Ja i går startet endelig NM sluttspillet og vi fikk den starten vi håpet på, en kamp som var spennende helt inn i siste spilleminutt. I dag er det hele tre kamper og vi gleder oss!

Kl 18:30 i Tindlundhallens ”gule” lys skal Greåker ta i mot Sveiva. Hvordan de fått lov å sette opp en kamp så tidlig på en hverdag skjønner jeg ikke men de har sikkert blitt enige.

Greåker vant sist lagene spilte på denne banen og de er nok favoritter i denne kampen også. Sveiva har gode på hjemmebane men på bortebane har de ikke noen seiere over topplagene.

VMG tipper 10-5

Tunet tar i mot Gif på hjemmebane i deres første kvartsfinale for året. Tunet er jo soleklare favoritter, men Gif har gjort det bedre mot slutten og de har jo kallet inn en gammel rev som styrker laget mye. De tapte jo bare på straffer mot IKA forrige helg. Tunet er et sterkt lag som er godt fysisk trent og har vel best forutsetninger for å orke teppe og tøffe kamper, ser ikke helt at halvtjukke gamlingene fra GIF følger med da..

VMG tipper 9-6

Dagens siste kvartsfinale spilles mellom Slevik og sarp. Det er nok også kveldens klareste match før den starter. Hadde Sarp spilt i Oslo hadde det nok vært dem som Tunet valg som motstander. Slevik vant lett i begge oppgjør i serien og Sarp har ikke et sterkt lag nok dette året.

VMG tipper 13-3

← VELKOMMEN TIL MINNEKAMP FOR TOBIAS WENDELSTIG Farsen er den egentlig komplett?? Hvem rykker opp til eliten? →