Tre kamper spilles denne Lørdagen

Akerselva tar i mot Tunet i den beryktede Kringsjåhallen.

Gulvet har ikke vært mer grusete, håndballsklistret mer utbredt og vannlekasjene i taket mer dryppende enn nå, men det stopper ikke IKA for å stille opp til kamp. Tror aldri jeg hørt noen som sagt at de gleder seg til å reise til Kringsjå. Om det har med banen å gjøre eller om det bare er det at alle vet det gjør vondt å spille mot IKA det vet jeg ikke.

Kampene mellom lagene er alltid tøffe og de byr på mange harde dueller. Dessverre for IKA sin del har det ofte vært Tunet som tatt med seg flest poeng hjem. Husker en episode nede i garderoben til IKA etter at de vant sin første kamp mot Tunet. Det tyder på at det er sterke følelser i kampen og at begge lag absolutt vil vinne. Tunet vant sin første kamp for året hjemme mot Sveiva, men de oppnådde ikke helt det nivået som var ventet. Det kan sikkert ha med å gjøre at oppkjøringen dette året vært veldig tøff og det var nok mange slitne bein. IKA tok en komfortabel seier borte mot seriens forventet dårligste lag. Det er mange som tippet dem høyt opp på tabellen men vi får vente å se hvordan det blir med den saken. Det går rykter om at hverken IKA eller Tunet stiller med fullt lag denne lørdagen. Uansett så er det Tunet som har pressen på seg. De har seriens best betalte trener(e), seriens mest betalte spillere og de er forventet av dem selv at de skal vinne. IKA har alt å vinne, mange nye spillere i stallen som skal få kjenne på følelsen av å være underdogs. Kjenne hvordan det føles å trykke en Tunet spiller over vant å vise at på hjemmebane er det ingen som skremmer IKA.

VMG tipper 8-8

Bmil åpner dørene for Grei i Skøyenhallen

Bmil fikk det tungt mot Sagene i første kampen. Sagene er jo et mye sterkere lag dette året så det kom kanskje ikke som et sjokk men likevel føler nok jentene at det var tungt. Grei fikk full pott sist hjemme mot Gjelleråsen og de er nok sultne på mer.

VMG tipper 1-8

Gjelleråsen – Tunet

Gif hadde en tøff start mot Grei og kom aldri inn i kampen. Tunet vant greit hjemme mot Nor 92 selv om mange hadde forventet litt mer.
Tunet skal ikke ha noen problem med å vinne denne kampen selv om det er på bortebane. Gif har ikke spiller materialet til å kunne konkurere mot Tunet dette året.

VMG tipper 1-15

← Det ble spilt tre kamper denne dagen. Her er resultatene En og 1/2 overaskelse i kveldens to oppgør →