Tre kamper i herrer elite søndag

Akerselva – Harstad

 Akerselva kommer fra en seier over Slevik og Harstad tapte borte mot Sarpsborg i går… Denne kampen skal og bør ikke bli spennende. IKA skal vinne uten noen problem og Harstad skal ta flyet hjem med 0 poeng i bagasjen. Selv om Harstad noen ganger kan by opp til dans så holder det ikke mål i dag. 

Vmg tipper 12-4

Nor 92 – Fredrikstad

De to siste oppgjørene lagene imellom har sluttet med oddemål seier. Lagene har en evne å kampene til å bli meget spennende. Motgangene for Nor ser jo aldri ut til å ende men denne dagen har de i hvert fall en ærlig sjanse. Fredrikstad ble pisset på av Sandnes i forrige runde og jeg tviler på at treningene i oppeholdet nå vært de beste. Jeg håper for alle supportere i drammen, trenerne i staben og spillerne i laget at de denne kvelden kan bevise at Nor kan spille innebandy.

VMG tipper 7-6

 

Sveiva – Greåker

Forrige kamp ble aldri spennende da Greåker var mye bedre. Likevel er Sveiva det laget som tatt poeng fra topplagene Slevik og Tunet så vi vet at de kan om de vill. Årsaken skulle jeg tro er at de spilt helt riktig taktsikt sett. Om du ser på individnivå har ikke Sveiva noen super stjerner men mange gode og når de jobber som et lag sammen med en god taktikk i baklomma så fungerer det bra. Greåker har mange spillere som kan avgjøre kampene selv og som ofte gjør det også. De har mistet en stjerne tilbake til Granlo men fått inn en pensjonist ved navn Skau. Om det er godt nok skal ikke jeg svare på uten de for heller bevise det for oss alle sammen. Jeg tror Torp kommer til å by Ekestubbe på en så bra tunell at hele hallen jubler (det vet vel Fredriksen fra Tunet alt om?).

VMG tipper 4-8

← Slakt i Kringsjåhallen en søndagsformiddag Full Hawaii i Grorud når Tunet går opp i serieledelse.. →