Tre kamper i herrenes eliteserie denne onsdagen

Slevik – Gjelleråsen

Slevik har ikke hatt den tøffeste starten på serien til nå og dette blir vel muligens en litt større test for dem. Likevel ser jeg dem som soleklare favoritter og det bør vinne denne kampen på hjemmebane. Gif gjorde det bra og lett mot Grei men Tunet ble litt for tøffe. Hvis alle på laget har dagen samtidig er det mye som kan skje men det var en stund siden vi fikk se fra Gif sin side. VMG tipper 9-4

Haugerud – Fredrikstad

Dette er en kamp jeg ikke kommer til å bruke noen oddspenger på. Begge kan vinne, begge kan tape ja her handler det nok mye om hvem som har dagen og ikke. En utrolig viktig kamp for begge lag. Om jeg må velge en favoritt så blir de hjemmelaget. Om Fredrikstad gjør som de gjorde de førtse 5 minuttene mot Tunet så kan det gå, ellers blir det nok meget jevnt. VMG tipper 7-5

IKA – Sarpsborg

IKA startet svagt mot Sandnes men etter 5 minutter så tok man over helt og spilte veldig bra. Sarp har en seier denne sesongen og den var det så vidt man klarte borte mot Harstad. Ellers å har det ikke sett så bra ut for haiene. Men Jelsnes er god i målet og har han dagen kan han redde mange lag. Ellers så har Patrik sett sterk ut og det er viktig for IKA at man får kontroll på ham. IKA skal vinne denne kampen om man vill være med å slåss i toppen som man nå sier man skal. VMG tipper 9-5