Tre kamper i eliteserien for herrer lørdag

Fredrikstad – Gjelleråsen

Tidlig kamp i Fredrikstad starter helgen i herrenes eliteserie. Fredrikstad gjorde ikke sin beste kamp forrige helg borte mot Nor 92 og tapte med 8-4. Fredrikstad bør kun by opp til tøffe motstand hjemme selv om det blir tøft mot GIF. Gif startet året bedre enn de avsluttet de forrige og vant borte mot Sandnes. Det var viktig å få en bra start på året og ta poeng for lagene som puster dem i nakken. Kan det være sånn at GIF er tilbake i den gode stimen da var i starten av sesongen der de vant omtrent alt som var? VI får håpe at dem er det for det er alltid gøy å se et GIF lag som spiller på topp.

VMG tipper 4-9

Slevik – Grei

Slevik er nok revansjelystne etter tapet mot IKA på straffer og det samme er nok Grei som klarte å rote bort en seier med 19 sekunder igjen. Det skal jo enkelt å greit ikke være mulig engang?? Men det er vel derfor vi spiller innebandy, ballen har høl og alt kan skje.. Kun Tunet som slått Slevik på hjemmebane til nå denne sesongen og jeg tviler på at det blir noen flere lag som klarer det. På hjemmebane er dem sterke og med Åhlberg og resten av lagets skadede spillere tilbake er dem veldig bra. Selv om jeg synes dem bruker noen av spillerne feil. Tredjerekke er jo satt sammen veldig merkelig må jeg si og når de ikke har noen bekker i første og andre som kan true for skudd så er dem ikke like farlige lenger.. Grei er veldig stabile forover og veldig gode i raske spilleroverganger. De har en bekk som ligger meget høyt i poengligaen og har et meget hardt skudd. Vi håper det kan bli en spennende kamp.

VMG tipper 12-8

Harstad – Sandnes

Er vel ikke å skjule at Harstad bør vinne denne for å kunne sikre seg en eliteserie kontrakt for neste år. Nor92 tok jo som sagt poeng i forrige runde og ligger da et godt stykke nærmere Harstad enn før. Harstad hadde ikke en hyggelig tur til Oslo forre helg. De ble knust av både Sarp og IKA så selvtilliten er nok ikke på topp.  Sandnes er sterke på hjemmebane men tapte sist mot GIF. Om de ikke skal bli hengende for langt bak 8:e plasser bør de vinne denne kampen. På bortbane har de ikke tatt mange poeng men det bør de starte med om de skal ha sjansen på sluttspill.

VMG tipper 3-8

← En damekamp denne lørdagen Hva nå….!? Paolo’s Corner S01E15 →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.