Tre kamper i damenes eliteserie denne helgen

Sveiva – Sagene

Sist de spilte var i Bjølsenhallen og da var Sagene best og vant overraskende. Siden den gang har vel Sveiva bare blitt bedre og Sagene har gått seg ned litt igjen. Denne kampen er nok en kamp Sveiva vil gjøre alt for å vinne og til tilbake litt av sin status. Vi tror Sveiva toget kommer til å sette full fart og at det blir vanskelig for bortelaget.

VMG tipper 8-4

 

Tunet – Grei

Tunet i storform selvfølgelig, alt går på skinner og både damene og herrene lukter gull litt lenger inn i skogen. Grei vant sist over Sagene og har denne kampen fått tilbake ferierende Christoffersen som nok betyr en del for laget. Tunet på hjemmebane er alltid en hard nøtt å knekke det vet hele IB norge.

VMG tipper 6-3

 

Nor 92 – Bmil

Nor tok bussen hjem sist tirsdag fra Oslo etter å ha ryket på straffer i meget jevn kamp. Bmil fikk det tøft hjemme mot Sveiva og de er nok revansjelystne denne nå. Bmil kan i teorien gå forbi Nor om de vinner denne og tar enda et poeng i neste runde selv om det blir vanskelig. Nor må jo vinne for å sikre 6:e plassen så jeg tror vi kan få en bra og jevn kamp.

VMG tipper 5-3

← Trond Vervik tar 20:e kjappe 1/2 av VMG’s skapere tar 20:e kjappe →