Tre kamper denne lørdagen i herrenes eliteserie

Harstad – Greåker

Harstad må ha poeng for å sikre eliteseriespill til neste år. De har vist at de kan by opp til kamp hjemme og forrige kamp mot Greåker var ikke så ujevn som mange andre. Greåker må også ta poeng denne kampen for å sikre 3:e plassen. Vi tror derfor at de kommer med fullt lag og da skal dem vinne denne kampen 99 av 100 ganger. Vi vet att bullgods biter når de vil.

VMG tipper 2-10

Sandnes – Sveiva

Ingen av lagene har egentlig noe å spille om, Sveiva har en liten mulighet på topp 4:e fortsatt men etter tapet mot Grei er det veldig usannsynelig at dem når helt opp dit. Sandnes er så å si klare for spill i eliteserien neste år også. Sandnes er for øvrig det eneste laget som vunnet over Sveiva i Rommenhallen denne sesongen. Dette var etter straffer da. Sandnes er best på hjemmebane og på bortebane har Sveiva slitt ved mange anledninger. Kanskje vi får sen en jevn kamp i Sandnes. Siste nytt er også at dette kan bli første kamp i eliteserien der far og sønn spiller i samme lag samtidig… La oss håpe dette skjer 🙂

VMG tipper 6-8

Grei – Fredrikstad

En anonym spiller fra Fredrikstad (Brevik) lovte meg at det skal bli med minst 1 poeng hjem til Fredrikstad. Men han lovte også at de ikke skulle med mer enn 10 mål mot Tunet og det ble jo ikke tilfelle så tviler sterkt på at dagens løfte står så sterkt. Fredrikstad har tatt flere poeng enn mange forventet og plutselig så gjør de faktisk en OK kamp. Men med en tynn tropp og en hel del urutinerte spillere har ofte kampene blitt tapt med stor margin. Grei er som best når de spiller mot litt dårligere motstand. De gode spillerne får da den lille ekstratiden de trenger og da setter de i kassa bak keeper. Parketten er jo til en stor fordel også uten tvil så dette er en kamp de skal vinne.

VMG tipper 15-5

← Sindre Palving svarer på 20:e kjappe En damekamp denne lørdagen →