Tre kamper ble spilt i går

Slevik knuste GIF hjemme etter å ha vunnet førsteomgangen med 7-0 og egentlig ha avsluttet kampen allerede der. Gif fikk aldri sjansen og Slevik tok vekk alt håp etter bare noen minutter.

Haugerud tok i mot Fredrikstad hjemme i en kamp vi trodde skulle være vanskelig å tippe. Likevel la vi pengene på Haugerud og det viste seg være et bra valg. Selv om Fredrikstad åpner best og setter første målet så tar hjemmelaget tak fort og vinner første periode 4-1 etter to mål i powerplay. Etter dette har de på en måte kontroll og spiller av resten av kampen kontrollert. Haugerud har da 6 poeng på tre kamper og det er jo veldig bra prestert må jeg si. I de to neste kampene har man Sveiva og GIf så det blir nok tøft fremover men ikke umulig at man får et eller to poeng i den sistnevnte av kampene.

IKA tok i mot Sarp på hjemmebane og laget spiste middag som vanlig sammen før kampen. Godt levert sponser med kvalitetsråvarer og herr Italiano kokkelerer så mye han klarer i mellom de mange og lange monologene. FIFA tuneringen er i full gang og det ser ut som at det juniorene det går best for (Juhl og Møller) når bussen til Sharks ankommer Sognsvann. Det nye unge laget til Haiene ser sultne ut og lukten av blod lokker dem inn i kjelleren. Dessverre har mafiaen spist opp alt og ikke engang dommerne som kommer innom på besøk for seg noe godt på tallerken. Oppvarmingen ser bra ut for begge lag selv om det er en sen onsdagskveld der vi heller burde vært hjemme og sett på fotball. Likevel er det noen som faktisk møtt opp på tribunen og heller vil se litt kvalitetsbandy. Ser at noen telt det til over 100 stykker og det er vel tvilsomt selv med den beryktede kringsjågaffelen. Likevel drar vi i gang og det er (som vanlig) motstanderen til IKA som scorer først. Det har jo vært planen til IKA de to siste kampene for at det skal bli litt mer spennende. Men denne gangen blir det bare 1 bakover før man bestemmer seg for å gå oppover i banen. Man går oppover flere ganger og etter 19 minutter leder mann med 3-1. Etter dette bestemmer den nye spilleren Jonas Wågman seg for å tre på seg årets absolutt største, vakreste og mest spektakulære høvdingfjær og han slår en drømmepasning rett til en ventende Sarp spiller. Han legger kula videre til lagets kaptein som dundrer opp ballen i først kryss. Vi tar pause med stillingen 3-2.

I andre periode står sarp meget høyt i banen og IKA blir presset. Sarp får flere gode sjanser men får aldri ballen helt i mål. I stedet er det Nordli som debuterer i mål for IKA som snapper opp ballen og kaster langt. I andre enden står Møller og fisker for fullt og her blir det napp. Alene mot keeper gjør han ingen feil og dagens kanskje fineste mål kommer fra ny forvervet fra Slevik sin kølle. Når man gjør et sånt mål på en landslagskeeper må man være ganske fornøyd.. Og ta det med ro Møller, jeg har ballen som du scoret med hjemme. Sarp fortsetter og stå høyt og IKA kontrer. Det straffer seg tilslutt da dem slår litt for mye og i PP får Ager ballen på kanten og gjør ingen feil. Når perioden er slutt står det 6-2 på tavla.

I tredje periode er Sharks trøtte og det er lett å gjennomskue. Likevel er det dem som setter første målet men etter dette så er det IKA som egentlig bare sikrer seieren. Kampen bydde ikke på  mye fin innebandy eller så mye som noen av lagene kan ta med seg videre. Men seier er seier sier IKA sin kaptein og nå er det bare å fokusere på neste kamp. Kampen ender 9-3 og Ager ser ut å være tilbake med sine 3 mål. Ted hadde for øvrig to mål fra bekkplassen.