Traktor vs Firma Hagen

– Må jo bruke 1 time extra når det er kamp mot Slevik fordi det er så mange traktorer på veiene mellom sarpsborg – fredrikstad.

Gressvikhallen, lørdag kl. 14:00. Vi er på plass for å følge semifinal 3 mellom Slevik Traktorer og GIF Fighters. Det går ikke lang tid før kampens profil Tommy Midtsveen, ja vi har lært navnet hans nå, putter en goal! Alle unntatt KED & Co med familier liker dette. Traktorsjåførene starter nå sine monster og legger i tredje gir direkt og går opp i 3-1 ledelse. Ender kampen slik har KED-gjengen vendt kampserien og gått opp til 2-1 i kamper.

Kaptein Rongsjord vil annet og kort tid før periodpause ser han til at ballen ligger bak ryggen til Slevik-keeperen to ganger og vi har 3-3 etter første periode. Det mest oppsiktsvekkende denne periode var dessverre ikke målen til noen av lagene uten skaden på Jonas Magnussen. Etter en litt uheldig takling av en av Slevik-gutta faller en Fighter rett i beina på Magnussen som blir liggende. Etterpå fikk vi vite at beinet gått rakt av på den stakkars gutten. God bedring! Håper du straks er tilbake.

Før andre periode begynner ble det bestemt at GIF ikke skal få låne ballen. Etter 6-3 på tavla og 9 mins igjen av denne periode tar dermed GIF Timeout for å ta seg sammen. En vinner faktisk ikke innebandykamper hvis en ikke scorer mål. Lundgren triller i vei en lompe med drøyt tre minutter igjen som som ender i mål sammen med pølsa som lå i. 6-4 i pause.

Vi kikker igang tredje periode og nå er det spill mot ett mål. Gjelleråsen-gutta kom aldri ut av garderoben, de gikk rett opp i kiosken og sitter der hele perioden og spiser pølse i vaffel. De fikk tydligvis appetitt på pølse etter Lundgrens mål. Etter en chip av Eriksson, en straffebom av Tequila boy (han skjønte ikke at det er ballen som skal i mål og ikke luften fra kølla), noen backhanddragskudd fra Slevik-kapteinen og fem mål seinere står det 11-4 på tavla og kampen er over.

Neste kamp er tirsdag 7/4 kl.19:00 i Lihallen. Vi sees der og gratulerer Slevik til vinsten. 2-1 i kamper Slevik.