Tommy the tiger is BACK….BAM Paolos corner S01E19

Sesongen er på vei mot slutten og det begynner å lukte sluttspill. Enkelte personer har vært snille og gode fedre gjort sine plikter i høstens og vinterens mørke. 
Det går mot lysere tider og en begynner å kjede seg i sofaen. Slik er det med mange som har drevet med idrett. En ting er seriespill, så kommer sluttspillet. Da begynner sesongen for noen. 9-15 kamper iløpet av 1,5 mnd. Det er liksom LIVET DE LUX. Følelsen som gir en så mye at det er helt ok å skifte bleier kl 04.30 hver dag.

Det er så nært og så intenst og en feilpassning er nok til å snu hele spillserien i sluttspillet. Marginene er små og det er de som greier å ha nervene under kontroll som kommer seg opp og frem. Ikveld så er det et lite comeback av en spiller som jeg digger. Midtsveen the one and only. Mannen, myten og legenden. Faen for en teknikk!

Øynene hans lyste opp da vi traff hverandre på parketten på tirsdag. Det var liksom godt å se han iført en grønn drakt og Unihoc sticken i hendene. Alltid kult å se han.

Bedre timing er det vel ikke for det unge GIF laget som har slitt i det siste. Virker som om lufta har gått litt ut av det unge laget. Skader er egentlig det som har satt de litt tilbake. Med Tommy så har de enda en leder å se opp til…….
På den andre banehalvdelen ikveld står det et desperat NOR92 lag. De har 3 cupfinaler igjen før det blir avgjort om de skal ned til 1.div øst eller spille kvalikk. De to siste kampene har de tapt med 1 mål. I mine øyne så er det ikke tilfeldigheter. Mot Særp slapp de inn med få sekunder igjen av kampen. Mot Grei skulle de tatt alle 3. Tilfeldig, nei. Skader og færre treninger enn de andre lagene i eliten avgjør slike fighter. Liker Nor92, men de er spesielle og litt ensomme der de driver på i Buskerud bandykrets. Hvor mange klubber har en der….!? 2 stk. Drammen Devils og Nor 92. I min verden så er Drammen Devils med egen hall, klubben som skulle ha vært på topp. Men mangel på personer med hjerte for klubben har ført de ned i 3 div. De har heller ikke ildsjelene som Nor92 har( eller yngres avdeling) Alle lagene til Nor92 spiller i Oslo serien. Samtidig så skulle en tro at de kunne stable opp et bedre lag, når ingen andre sloss om deres talenter.
Slaget mellom GIF og NOR92 blir sendt ikveld på direkten. Kult! Det har blitt forsøkt før, men tv-rettighetene som NRK tydligivs eier har er vel blitt satt på is og youtube gir oss muligheter vi ikke hadde før. Lykke til BOIS

Never waste a minute thinking about people you don’t like
– Dwight D. Eisenhower

#14

← IKA, Gif og Nor 92 tok poeng denne kvelden Thanh tar 20:e kjappe for Sveiva →