To Norske lag stiller i verdens største innebandycup

Verdens største innebandycup spilles i Praha og starter allerede nå på torsdag (Czech open). Dette året er det to lag som reiser nedover fra Norge og begge kommer fra Oslo.

Sveivas damer (Sveiva) er et av lagene som skal utforde verdenseliten og de skal spille mot bland annet IBK Dalen i gruppen og de kan fort få spille mot Pixbo også. Dette blir naturligvis en stor utfordring for laget fra Groruddalen men det er jo meget viktig at laget drar på seg mest mulig internasjonal erfaring før de skal ut i Europacupen igjen. I fjor ble det en 2:e plass i gruppa, seier over Dalen i 8: delsfinalen før man røjk mot Pixbo med 1-7 i kvartsfinalen. Vi regner med at man har som mål å gå enda lenger dette året.

Det andre laget som tar turen (får 6:e gangen på rad) er Oslo Allstars. Det har ikke gått veldig bra for laget de siste årene som ryket ut i kvartsfinale på straffer tre år på rad. Laget spilte treningskamp mot et svekket IK Akerselva i går og vant med 8-4 så formen ser ut å være ok for laget. De skal spille treningskamp mot en et Tsjekkisk eliteserielag på onsdag før cupen starter. Målet dette året er å vinne sier de spillerne vi snakket med. Kaptein på laget Kristoffer Østergren (Tunet) har allerede reist ned og har denne uken trent med et Tsjekkisk lag.

 

VMG kommer til å følge begge lagene ned og vil oppdatere dere med resultater og andre spennende hendelser på både facebook, Twitter og Instagram.

← Bøckarello valgte å bli i Greåker Slevik signerer ny back →