To kvartfinaler for herrene i kveld

Gjelleråsen – Slevik ( det står 1-0 til Slevik i kamper) 19:00

I første kampen så Slevik ut å ha full kontroll etter to perioder. Gif spilte en ganske trøtt 2-1-2 variant som ikke Slevik sleit spesielt mye med. Men i den siste perioden endret man om og Slevik ble tatt litt på senga. Det skal sies at Rudningen også hadde en relativt god dag på jobb med 82% i redningsstatistikk. Med ti  minutter igjen å spille var man kun et mål bak men man kom aldri nærmere enn så. Det var faktisk sånn at man kun hadde et skudd på mål de siste ti minuttene. Slevik startet jo den samme kampen i et høyt tempo der man ville avgjøre raskt. 17 skudd på mål i første periode sier jo sitt. Jeg tror nok man ble nervøse når Gif startet opphentingen men rutinert spill de siste ti minuttene gjorde at man tok først stikk. Nå er det en ny runde og Gif skal spille på hjemmebane. Her vet vi alle sammen at på en god dag kan de slå alle lag. Dette er en kamp man bør vinne om man skal ha muligheten videre så tempoet vil nok være litt bedre. Kanskje man tar litt mer risiko. Slevik kan ta det litt mer med ro, her trenger man ikke imponere. Men dette blir nok en underholdende kamp der gjeste skal få prøvd seg. VMG tipper 8-9

Sveiva – Sarpsborg (det står 0-1 til Sveiva i kamper) 19:00

I første kampen var det et veldig svakt Sarpsborg vi fikk se. Et lag jeg ikke kjente igjen. Sarpsborg pleier jo alltid å være tøffe på banen å skrike når de dekker skudd eller bryter en ball men dette var ikke det laget jeg er vandt med å se. Vist man savnet Magnusson som er ute resten av sesongen men det bør ikke bety så mye for moralen tenker jeg. Først i siste periode kom man opp på det nivået man bør ha på en  hjemmekamp i et sluttspill. Dette passet Sveiva utmerket som er et lag som liker å ha mye ball. Man kunne stå stille å sentre ballen frem og tilbake uten større bekymringer. Når sjansen kom så tok man (mest Brage kanskje) den og da ble det mål. Dette var et Sveiva uten Casper Sletten, Palving, Bruland, Garcia, Gustavsson og Andreas Falkeid. Denne  gangen Sveiva i egen borg, her er de gode. Det var her de slo både Slevik på straffer og spilte uavgjort med seriemester Greåker. Jeg er usikker på om noen av spillerne nå er tilbake fra sine skader/sykdommer men jeg tror ikke man stiller med et dårligere lag denne gangen. Sarpsborg vil garantert gjøre alt for å snu denne kampserien også og jeg kan ikke se for meg at de spiller på samme måte som sist gang. De må ha skjønt at det er tempo de skal vinne denne kampen på og høy press. Ikke ligge å vente på feil fra Sveiva. Om Sveiva skulle ha 2-3 spillere tilbake så kan de fort spille på flere rekker og da vil ikke denne pressen slite de ut like mye. Jeg holder nok Sveiva som små favoritter her. Vi håper at spilleren som kommer hjem fra utenlandsferie i dag ikke har med seg noe Corona hjem og at dette blir en spennende kamp. VMG tipper 8-6

← To kvartfinaler for herrene i dag I dag er det Tunet og Nor 92 sin tur for kvartfinale →