To kvartfinaler for herrene i dag

Nor 92 – Tunet (1-0 i kamper til Tunet)

Første kampen i denne kvartfinaleserien mellom Nor og Tunet ble mye jevnere enn mange hadde trott. Nor 92 gjorde en bra figur med godt arbeid i forsvar der man kjørte mye doblinger og aggressivt forsvar i egen sone.  Man la seg naturlig nok ganske lavt men det gjorde at man hadde bedre kontroll enn det man hatt før. Philip Kämpe hadde fin utdeling med tre av tre mål. Kulpakko gjorde ingen kjempekamp og endte som normalt på rundt 75% redningsstatistikk. For Tunet sin del var det mye som ikke var der det skulle. Nor fikk mye tid da man lå litt langt unna spillerne i forsvaret og Nor ble aldri helt satt under press. Samtidig var man ikke så effektive som man pleier. Viggo trokket over på oppvarmingen og ble derfor nødt til å stå over kampen og det kanskje gjorde at laget ble satt litt ut. Men nå er det en ny kamp og jeg er sikker på at Tunet gjør en bedre figur av seg selv nå. VMG tipper 10-3

Sarpsborg – Sveiva (1-1 i kamper)

Jeg skrev aldri noe om den forrige kampen mellom lagene som ble spilt fredagen som var. Men jeg var på plass og fikk se det man nesten kan kalle definisjonen av innebandy. Her fikk vi se det meste og vi trodde flere ganger at kampen var over men så plutselig ble det spennende igjen. Man kan oppsummere det litt fort gjennom å si at Sarpsborg spilte annerledes. Man satte en mye bedre styrepress men den gikk også litt høyere. Og det spillet som andrerekka i Sarpsborg fikk til fra andre periode til det var ti min igjen av kampen var meget imponerende. Imre Risbakken og Gjødalsbrødrene bydde virkelig opp til show. Jeg kunne sikkert gjort 2-3 mål til men bommet på åpne mål etter å ha spilt ut hele Sveivaforsvaret. Kampen kunne kanskje sett annerledes ut om Sveiva hadde fått et par mål i starten av første, for her var Sveiva best. Man hadde 3 avslutninger mitt i slottet men Nordli spilte bra og reddet alle tre. I slutten av 3:e kom Sveiva tilbake å man klarte nesten å hente inn forspranget til Sarp. Her ser vi litt at Sarp kan bli rystet og at Sveiva kan være veldig bra når alt sitter. Synes Olav gjorde en heftig bra kamp. Sarpsborg fikk ne straffe i slutten av andre som ikke skulle vært mål da både Skog og ballen går bakover rett før Skog setter ballen i mål. Synd at dommerne ikke fikk med seg dette, men det er ikke lett med de nye reglene. Men til dagens kamp. Sveiva ser ut å ha Falkeid tilbake i mål samtidig som Frikk Bruland melder på egen instagram at han skal gjøre comeback. Casper har fått enda et par dager med rehab for foten så kanskje han er tilbake han også? Om sarpsborg spiller som de gjorde i 30 minutt i forrige kamp så kan de fort vinne dette lett. Men faller de ned i samme tempo som de gjorde første kampen mot Sveiva så vinner Sveiva relativt enkelt. Er omtrent umulig å tippe de kampene her og siden jeg hatt feil på begge to til nå blir det sikkert feil i dag igjen. Men VMG tipper likevel 7-9

← Paolos Corner S05E02 – veien videre – Hva skjer?? To kvartfinaler for herrene i kveld →