To semifinaler for herrene i dag

Sarpsborg – Greåker 19:00 Skjeberghallen (Greåker leder 1-0 i kamper)

Sarps sparket bra ifra seg i går men klarte ikke holde følge i siste periode og tapte kampen med to kasser. I dag har man hjemmebane og det er bare 22h siden man spilte kamp når denne starter igjen. Når man la kampen dagen etter mot Tunet så fungerte det bra, Tunet hadde ikke samme ork. Dessverre tror jeg at Greåker er mye bedre trent enn det Tunet var så det er nok ikke like stor fordel.

Jeg tok en prat med en Greåker spiller etter kampen i går og han sier selv at dem er langt fra det nivået han vet dem kan. Greåker vant jo tre strake i kvartfinalen og det var lengesiden man spilte kamp. Sarp hadde ikke like lang pause og tempo fantes fortsatt i beina. Om det er en kamp Sarp skal vinne så er det nok denne. VMG tipper 5-8

Slevik – Sveiva 19:00 Gresvikhallen (første semifinale)

Slevik vil vinne denne kampen, man vil virkelig vinne kampen og det vise man gjennom at man henter Niklas Pålsson tidligere fra JIK i SSL. Niklas har vært i Slevik før og skal nå hjelpe gutta videre mot enda et NM gull. Om det kommer til å gjøre laget enda litt bedre gjenstår å se. Sist jeg så slevik var i siste kampen mot Gif, der startet man dårlig men etter en tidlig TO og litt omrokering i rekkene så spilte man meget bra. Ballen gikk som på en tråd mellom spillerne og det ble mange farlige sjanser. Man har mer en nok i laget og på hjemmebane er man gode. Kun et tap hjemme denne sesongen om jeg ikke husker feil og det var mot nettopp Sveiva.

Sveiva er endelig i semifinale igjen og man har hatt et veldig bra år, man har gjort flest mål av alle lagene og man har en bred tropp. Jeg tror Sveiva var veldig fornøyde når man fikk Slevik som motstander, et lag man nok føler man har sånn passe kontroll på, samtidig som man slipper dem i en finale der man ikke vil spille mot et Slevik fylt av selvtillit. Troppen til Sveiva er bedre totalt sett, selv om Slevik har de to beste utespillerne og en keeper som nok er litt bedre.

Keeperspillet må fungere i Sveiva for at man skal ha mulighet for vi vet at Slevik kommer å fyre av. Stiller man med Østergren vil det nok bli mye diagonalt spil før skudd, blir det Einar i mål tipper jeg at man går mer rett på. Kampen vil nok bli meget jevn og jeg gleder meg meget. VMG tipper 7-8 i første runde. VMG er også med i studio denne dagen da kampen går live på Slevik play her.

← Falun kvitterte til 1-1 i kamper. Greåker – Sarpsborg kamp nr 1. →