To kamper i Eliteserien for herrer denne helgen

Slevik – Tunet

Kan dette bli årets første riktige test på hvor de begge lagene står. Tunet har bare tapt poeng mot Sarpsborg og Slevik har bare tapt poeng mot Sveiva. Blir vel dumt å nevne at Slevik savner Åhlberg hver enste gang man snakker om dem men det er jo i kamper som denne har er så viktig. I tillegg sliter Slevik fortsatt med å fylle plassen til Hjalmarson. Det å ha en offensiv bekk som truer hele tiden, skyter som en hest og er hard som et steinblokk er noe alle lag ønsker, Slevik hadde det men ikke nå lenger. Plassen hans er fortsatt ledig men det er ingen som har steppet opp. Tunet hadde med tre bekker på landslags samlingen som var nå i helgen og der gikk det jo veldig bra. Rognlien er vel det nærmeste Hjalmarsson Tunet kommer men vi er ikke helt der enda, kanskje om Isaksen og Rognlien skulle gå sammen og bli en spiller, da kanskje..  Offensivt har begge lag to rekker hver som kan score mange mye mål! Axel og Ole har scoret 40 mål sammen for laget til nå. Glenn og Thomas som er best i Slevik ligger på 31. Dette blir nok en veldig bra og spennende kamp der Tunet for første gang på lenge har en ærlig sjanse å vinne i Gresvighallen.

VMG tipper 8-9

Akerselva – Sarpsborg

IKA spiller bra for tiden og rider fortsatt på bølgen som tar dem seirende ut av de fleste bataljene. Sarpsborg har overasket og tatt poeng mot Tunet men ellers har det ikke sett alt for overbevisende ut. De ligger nå på en 8:e plass i tabellen omtrent der de ble tippet av mange for serien startet. IKA pleier å vinne mot Sharks i Kringsjåhallen, ingen liker gulvet, ingen liker tribunen, ingen liker omkledningsrommene. Men IKA trives som best her og det er nok også det som gjør at Sarp kommer til å slite denne lørdagen.

Vi har fått beskjed om at begge lag kommer til å gå samlet ut på banen, møtes i midten og ta et heiarop sammen til ære for Tobias Wendelstig. Etterfulgt av dette blir det et stille minutt i Kringsjåhallen.

Kampen følges live på twitter #vmgdirekte

VMG tipper 10-5

← IKA sender haiene hjem med 0 pinner… En damekamp lørdag →