To kamper denne fredagen

I Østfold tar det svekkede Sarpsborglaget i mot serieledende Tunet. 

Sarpsborg har ikke gjort så mye annet enn å skuffe både publikum og seg selv hitill i år. Fra å ha vært et veldig bra lag som kan kjøre over hvem som helst ser det nå ut som om de må kjempe for hvert eneste lille poeng. Tap mot Sandnes, tap mot Gif men tre poeng borte mot Harstad. Der var stillingen 2-2 etter to perioder og Sarpsborg imponerer ikke. Kan ikke si det samme om Tunet. De har vunnet sine første fire kamper. Seierne over IKA og Sandnes relativt enkle men mot Sveiva og Grei ble de nok litt svett. Grei spiller faktiskt veldig bra i forrige serierunde men bommer for mye på mål og Kris i målet til Tunet var suveren denne kampen. Et under at han ikke ble banens beste??.

VMG tipper 2-10

Groruddalen åpner for et følelsesladet oppgjør mellom Sveiva og Nor 92 

Sveiva ligger på en 9:e plass etter to poeng hjemme mot Slevik. Nor92 ligger helt sist i tabellen og de slet meget mot nettopp Slevik.
Sveiva har hatt den tøffeste åpningen av dem alle og tapte nå sist helg mot Greåker. De var ikke like bra som i sin første hjemmekamp, men bitvis var det veldig bra.
Nor 92 må starte opp maskineriet på nytt å begynne å produsere litt seiere og poeng. Nor 92 rekruterte denne sessongen flere spillere fra nettopp Sveiva som gjør at vi tror det blir mye følelser denne kampen. Klarer Strømsborg å spille for Nor 92 på sin gamle hjemmebane med Sveiva tatuert over hjertet? Dette blir nok underholdning på høyt nivå, men så som Sveiva har spilt den siste tiden så tror jeg dem blir et nummer for store.

VMG tipper 8-4

← Sveiva – GIF, Rommenhallen, torsdag kveld. Paolos corner – del 4 →