Tidligere Tunet keeper la først opp – Nå proff i Sveits

Den tidligere Tunet keeper Oscar Agnarsson kom til eliteserien i 2019 og var virkelig en vegg under sin tid i klubben. Han fikk overgangen til Warberg i Allsvenskan foran sesongen 21/22.

Tiden i warberg

Spilte seg til fast plass

Det er ingen enkel oppgave å bare spille seg til en fast plass i en stor klubb som Warberg, men Oscar fikk sakte men sikkert tilbake sikkerheten og drivet. Fikk plassen, men ble skadet. Selv om han kom tilbake til den siste delen av sesongen kjente han såpass mye av skaden at han har valgt å si opp kontrakten og komme tilbake til det vanlige liv utenfor innebandyen.

Klubber som Oscar har spilt i er: Ledberg, Onyx, Tunet og Warberg.

Se skaden her (innebandymagazinet)

Har holdt formen med padel

De fleste som er «venn» med Oscar på insta eller FB ser at han har holdt formen med mye padel og annen fys det siste halvåret. Mange klubber ser etter nye spillere og det var mange klubber som så etter en keeper som kunne forsterke troppen. Oscar var veldig nære Jönköping, men da han mottok en telefon fra en stor innebandyprofil som tidligere har spilt i den sveitsiske klubben så, var det ingen vei tilbake. Nå går guttedrømmen i oppfyllelse forteller Oscar. VMG har vært i kontakt med han og han er rimelig spent på den nye hverdagen. Den nye klubben er en av de store og selv om vi vet hvem klubb så venter vi til den offisielle pressemeldingen foreligger. Det tok tid før det ble offisielt. Hans nye klubb er Alligator Malans.

← Kalmarsund holdt nullen og norsk spiller skrev ny kontrakt Kvinner A – uttak til kvalikken →