Thea Ekholt fortsetter i Sverige

Thea Ekholt forlenger avtalen til 2021.

Norske landslagsspiller Thea Ekholt kom til Endre for 2017/18 sesongen og signerte deretter en toårig kontrakt. Nå er det klart at Ekholt forlenger med Endre og har signert en ny avtale som strekker seg over sesongen 2020/21.

– Forlengelse med Endre var selvsagt opp til meg selv. Jeg vil utvikle seg og bli bedre. Jeg vil fortsette å utvikle seg og bli best, og det føles som Endre er den rette foreningen til å gjøre det, sier Thea Ekoholt i en pressemelding og fortsetter:
– Jeg liker det veldig bra på Gotland, og er takknemlig for at jeg kan bo på et slikt fantastisk sted. Så er det ikke noe bedre enn å spille foran hjemmepublikum i ICA Maxi Arena, som er Sveriges beste. Den følelsen er grunnen til at du er en idrettsutøver.
Eva Didriksson, Endres idrettsutvalg:
– Hun fikk sin første sesong i SSL ødelagt av skade og det er bare i år at hun har fått lov til å spille en hel sesong. En sesong hvor hun har fått stor tillit, utviklet seg og begynte å klatre mot målvakten hun ønsker å være. Vi er svært fornøyd med at Thea ønsker å fortsette reisen i Endre IF, og vi gleder oss til å se henne utvikle både på og av planen de neste årene.
Foto: Magnus C. Lydahl
← Manne Strandberg får ikke fornyet kontrakt NM finale 2019 G19 – Når keepern er avgjørende →