The return og Sveiva

Kampen starter og sveiva står høyt nesten med en gang. Haugerud som ikke er et veldig spillende lag sliter med en gang. Det er dårlige pasninger oppover og han som får ballen må gjøre alt selv. Sveiva spiller rundt og man gjør mål etter mål. Etter åtte minutter leder man med to mål. Sveiva sturer resten av perioden selv om becher blir satt litt ut av kurs på midtbanen etter en dobbeltunell. Haugerud får overtall ta becher tar igjen men det hjelper ingenting. Perioden slutter 0-3 i sveiva favør.

Andre periode starter som den første og ingenting tilsier at Haugerud skal ha mulighet å snu dette. Vi sitter egentlig bare å venter på enda et Sveivamål når plutselig Haugerud gjennom Freak reduserer til 1-3 etter 30:40. De neste seks minuttene er spillet mer jevnt og Sveiva ser ut å spille litt mann, mann? Derfor plutselig Haugerud kommet tilbake litt i kampen eller var det målet… begge lag med hver sin stor sjanse på slutten av perioden men den slutter med kun et mål. Stillingen 1-3 da med 20 min igjen.

Tredje periode er i gang og vi kan konstatere at Borgen varmer opp bak Haugerudmålet. På banen så er det sveiva som er best igjen og Palving er nå blant de 15 spillerne som får litt tid på banen. Sveiva har noen veldig store sjanser i de første ti av de siste tjue men ballen vil ikke inn i mål. De siste ti minuttene snur kampen og det er Haugerud som har alt! Man har masse press og man treffer som sagt stolper og alt annet. Sveiva er det beste laget i 50 minutter men Haugerud kunne godt fortjent 1-2 poeng. Bra siste periode, ellers en ganske kjedelig kamp.