Tett og tøft oppgjør i 3050

Nor92 tok imot Harstad denne søndagen. Begge lagene har 3 poeng og har start helt ok denne sesongen. Det har vært en del prat mot Harstad sine nye signeringer. 3 finner og en Latvier som virkelig setter Harstad mer rustet enn på lenge.

Søndags kamp

Nor92 tok sin første seier mot Fredrikstad og Harstad hadde Greåker på lørdag. Litt trøtte i beina og litt innebandystinn, men det er deilig å få spilt flere kamper. Men det begynner friskt i Tiger domen. Dette er en viktig kamp som ingen vil tape. Tøffe dueller og ingen kjære mor i rundvantene. Nor tar ledelsen med 1-0 ved Sebastian Kämpe. Det gis ikke etter i duellene, det er tett og lagene vil ikke gi den minste cm. Det står 1-0 etter 20 minutter.

2 periode

Harstad sin nye general i forsvaret #8 setter 1-1 før minuttet har gått. 2-1 følger ikke mange minuttene senere ved #91 Kristoffer Bakke.. Det er åpent og det er ingen som har lyst til å gi fra seg poeng i denne kampen. Harstad setter 2-2 ved #9 Kristoffer Lysberg og Nor virker litt ut av det. Men så helt ut av det blå setter Nor 3-2 tid 33.45 ved Bakke. Dette er en av de nye profilene som kom fra Greåker foran sesongen og en mann en skal forvente seg noe av. Dette var viktig for Nor. Som om ikke det var nok kommer 4-2. #18 Jacob Grøstad tar med seg kula og ordner biffen. Kampen har snudd helt og nå må Harstad jage i 3 perioden.

3 periode

Perioden er en eneste stor brytekamp. Nor vil ikke tape og drar ned spillet for å spille av. Harstad vil fremmover og det blir situasjoner ut av det. Etter 48.30 så schmeller #91 Bakke sin 3 scoring for dagen. Super viktig for det unge laget. En viss Wallin spiller han frem og det ser enkelt ut. Da faller Harstad litt sammen og Jørgen Becher setter 6-2. Kampen ser kjørt ut for Harstad. Men nei da, 49.42 kommer 6-3 ved #8 Janis Rajeckis. 6-4 kommer ved #10 Toms Kirmuzs etter 50.36. Nå er det virkelig kamp igjen. 6-5 kommer ved #50 Toms Niedre tid 52.39. Nå har Harstad tatt helt over og Nor tar en time out. Det hjelper lite 6-6 Daniel Palmer tid 53.17. Nå er Nor helt ute av det. Kommer de tilbake? Har Harstad mer å gi?? MY GOOOOD, igjen helt ut av det blå. #21 Axel Wallin, tid 54.38 7-6 til de blå. Og som om ikke det er nok så kommer 8-6 ved Jørgen Ripel tid 56.04. Nå skal vel Nor greie å holde konsentrasjonen oppe? Det går mot 3 viktige Nor poeng i Mjøndalen, men nå da? 8-7 kommer ved tid 58.49 #21Henri Kukkonen. Nå blir det hett, men Nor92 tar seieren med 8-7.

I fredrikstad så….

Sandnes hadde kriget seg til 3 poeng mot GIF igår og undervurderte vel Fredrikstad litt og det gjør en sjelden ustraffet. Fredrikstad ledet flere ganger, men tapte tilslutt på straffer 7-8. Det viser at en aldri kan undervurdere en motstander