Talent trener med Helsingborg

Philip Kämpe spilte G16 ifjor samt i eliteserien for Nor92. Han trener for tiden med Helsingborg sitt elitelag. Store steg for et fantastisk talent.

Veien å gå.

Nå er ikke Helsingborg treneren en hvem som helst. Nicklas Pålsson har et lite øye i Norge der han ser og får informasjon på spillere som viser noe ekstra. Han var tex i Oslo i forbindelse med Sindre Bjerknes sin innebandyskole og holder kontakten med norsk innebandy. Philip er der ned en ukes tid og trener med laget. Han scoret i internkampen som Elitelaget hadde og idag (mandag) så spiller han treningskamp for Helsingborg mot Åstorp fra Allsvenskan. Hva som skjer videre er vel litt avhengig av skole og egen vilje.
Vi har hatt store talenter som har prøvd seg i svensk innebandy. Det er ikke mange som har gitt det den tiden det vil ta for å skape en egen fremtid der. Ketil Krongberg er vel den eneste som har vært der og prestert over mange sesonger. Det er et tøft liv og det er ingen dans på roser.

Hvem er spilleren?

Philip Kämpe er sønn av Robin Kämpe som vi som husker så han første gang i Holmlia sitt supermannskap back in the days. Robin har spilt i klubber som Holmlia, Tunet, Nor92, Drammen og Bærums Verk. Philip hadde en lang sesong ifjor. Han spilte altså G16 for Nor92, Han vant G17 poengliga, Han vant poengligaen suverent i G19 med 4 kamper mindre spilt og han gjorde en god debutsesong i eliteserien med Nor92. En spiller som spiller mye plast og som utvikler seg veldig fort når en spiller med gode spillere rundt seg. Philip er en mann som bør stå på blokka til G19 landslagstreneren. Til de som lurer, JA han har norsk statsborgerskap.

Vi kommer til å høre mye om Philip Kämpe.

← Kämpe spiller for Helsingborg mot Slevik og Greåker – kontraktsløs Sandnes mister spillere til Lye →