Tabellene begynner å sette seg. Paolos Corner S01E11

Slutten av november begynner å nærme seg. Lagene har snart eller allerede spilt halvparten av seriekampene.

I eliten for herrer har vi allerede begynt å se en tendens. Nor92 har 10 tap på rad. Helt utenkelt før sesongen.

Hva gjør de videre? Ny trener? En addisjon i trenersystemet? Her må det tenkes litt på nytt og hvordan de trener.

Mye skader hører vi, men hvordan oppstår de? Hvorfor oppstår de? Den desidert største skuffelsen, for et lag vi håpet på.

Harstad fikk sin første seier og dette kampreferatet BØR de fleste få lest. Ikke helt vanlig kotyme, men gud for herlig og rett fra levra.

Et av kampreferatene ble tydligvis for sterk kost og ikke godkjent. Sånt liker vi. Det må være lov å vise følelser.

Eliteserien for herrer har litt delt seg. Topp 3 har vi vist om hele tiden, så kommer de neste 3 som vil kjempe om 4-5-6. De lagene er IK Akerselva, Gjelleråsen og Sveiva. 3 lag som med flyt også kan havne lenger opp. Hva som skjedde med Sveiva i sist kamp mot GIF vites ikke, men de var ikke med fra start.

I disse dager har også nye overganger kommet meg for øre. Tunet prøver å forterke med alt som kan krype og gå av tidligere Sagene gutter og har folk på treninger. De har en tynn tropp og ser etter sesongarbeidere. Deres stamme er sterk, så jeg tenker meg spillere som kan ta en plass i 3 rekka. Morten Kolstad er vel en jeg hadde tatt med som troppspeller. Kul kis, med meninger.

Andre klubber er Sveiva, Slevik, Akerselva og GIF. Alle ser etter og jobber med løsninger for overganger. Blir spennende å se hvem som går hvor og hva. Hadde vært kult med noen store navn, men det er det få klubber som kan ta seg råd til dette.

Damer elite er på vei inn i en VM dvale. Fokus på VM er viktig. For de andre lagene som ikke har spillere med til VM er det viktig å få trent skikkelig. Spilt treningskamper og få folk i form. Det er en tendens både på herrer og damer at når d er fri uker så prioriterer spillerne annerledes.

Nå nærmer det seg jul, Dame VM og lesing av mange bøker. Kanskje det dukker opp noen terningkast på noen av idrettsbøkene som er gitt ut .

 

Den som gir seg er en dritt

 

#14

← Torsdagskveld og enda et lokaloppgjør i herreeliten Helgen er over og det har blitt spilt en hel del kamper →