Sverige hevet seg

De to første kampene til den nye svenske landslagsledelsen ble av den tøffe arten. Svenskene ble feid av banen med 16 baklengs i to kamper i Finland. Sverige var ikke til å kjenne igjen. Feil på feil og dårlige avslutninger kjennetegner ikke Sverige, men i de to første kampene så var det krise. Det var krise på alt egentlig da 120 minutter var avsluttet den helgen.

360 turnaround

Men så snur det helt denne helgen. Kim Nilsson, en av navnene som ikke var med i den første landslagshelgen, men i Energia Arene, Lahti har han dominert. I kampen på lørdag var det Hampus Ahren show og en strafferedning av Pixbo sin sisteskanse Hedlund.

Se higlighs her.

Søndag og Sverige vinner igjen

På søndag så startet Finnene best med evig unge #8 Kivilehto etter 3 minutter, men Sverige kommer igjen og svarer minuttet senere. Sverige er bedre på å holde igjen for overgangene til Finland. 2 periode er kun 5 min gammel da Sverige tar ledelsen ved Samuelsson ass Nilsson. Resten av kampen er det kun Sverige som setter sjansene sine. Nilsen setter 1-3 i 3 periode ass Nilsson før Persson setter 1-4 ass Nordgren. Sverige viste at de nå var mer med på notene og Finland noe å tenke på,.

se statistikk for kampen idag

← Eliteserien Herrer – en dark horse og mye usikkerhet VM Finale J19 – Finland vinner i sudden death →