Sverige ble for sterke Dag 6

Som vi visste før kampen så ville Sverige være en stor utfordring. Jentene hadde for stor respekt og de svenske jentene fikk gjøre som de vil.

Sverige vs Norge

Kampen ender med 13-0 seier til Sverige. Men det er tallene bak som egentlig sier mer. 62-6 i skuddstatistikk. Norge har 1 skudd i 1 periode, 2 i 2 periode og 3 i 3 periode. Litt for stor respekt og Sverige spiller egentlig ikke veldig bra. Sverige går til semifinale og er lystne på gull.

Ballen gikk mange ganger for raskt

USA vs Latvia

USA møter enda et land som gir de en innebandyleksjon. For mange land er kamper hver dag ikke helt vanlig. 33-0 på de to siste kampene etter tap 0-13 mot Latvia.

Italia vs Thailand

Endelig så fikk de italienske jentene satt noen scoringer. Det er noen kamper siden i dette VM. 5-10 til Thailand der de er mer effektive enn de italienske jentene.

Estland vs Singapore

Singapore gir jentene fra Estland god match. Mange slitene jenter utpå banen og det er ikke helt det store spillet. Men det er jevnt og Estland setter en i PP litt ut i 3 periode og vinner 2-1.

Finland vs Polen

Enkel seier for Finland som cruiser til semifinalen med 14-0 seier over Polen. Det blir for tøft for de små nasjonene selv om de kommer til en kvartfinale så er steget videre massivt.

Russland vs Tyskland

Tett kamp der lagene veksler på å lede. Morsomt å se at Tyskland har reist seg etter en å ha hatt tøff motstand i en tøff gruppe.

Bildekred: Per Wiklund

← Semifinalene klare Dag 7 Norge videre Dag 5 →