Sveiva vinner første gruppespillskampen etter å ha virkelig dratt ut på det!

Det er Olimpia som starter helt klart best og etter første periode så leder dem med 3-1. Sveiva får seg med andre ord en kalldusj. I andre er sveiva best men får det ikke helt til og det står 3-2 med en periode i gang. I siste periode er det sveiva som presser og står høyt til store tider. Dette resulterer i at polakkene ofte kommer på kontringer 2-1 men Sveiva keeper og siste bekk gjør en god jobb og redder laget flere ganger. Med fem minutter igjen glipper den polske keeperen på en ball og den triller ut til Diana som enkelt setter den opp i nett taket. Etter dette setter sveiva enda mer press og man merker at de vil vinne kampen. Likevel ser det ikke ut til å fungere og polakkene kommer på to farlige kontringer da dem slår langt og har en ving på fisketur. Sveiva står i mot og trykker opp laget en siste gang. Man får frislag på krysset når det står igjen ca 10 sekunder. Julie slår en pasning bak mål og får den straks tilbake. Hun ser ikke ut å vite helt hva hun skal gjøre og alle andre rundt omkring henne stresser noe veldig. Men fra død vinkel velger hun helt enkelt å klistre ballen opp i vinkeln og med tre sekunder igjen av kampen gjør Sveiva 4-3. VMG gratulerer til Sveiva sin første seier.

← Tunet taper mot et taktisk bedre lag VMG podcast #13 med Paolo og en TV-stjerne →