Sveiva slo Sharks

Sveiva hjemme, med fulle tribuner. Særp litt på helen etter skader. Kunne de blå overraske?

Sharks var absolutt med, men ble for lette foran mål. Kris Östergren var den foretrukne keeperen til Sveiva og var med på notene de gangene han ble testet.

Etter første periode stod det 3-1. Frikk satte 1-0, Sindre 2-0 og Bakke 3-0(game winning goal). Fine mål. Sharks reduserte ved debutanten Marcus Hamrin.

Sveiva kjørte også på i 2 periode. Sjansene til tross, kun 2-1 i mål protokollen.

Siste perioden bar preg av at Sveiva kontrollerte. Et mål kom ved Palving. Et disco move fra 70-tallet der han dro to steg til høyre for så vende til venstre. Backen står fortsatt i rundvantet og lurer på hvilken låt som er den neste på lista.Enklere blir det ikke og Palving satte kula til venstre for giganten i Sharks målet Pels?

Sveiva – Sharks 6-2 (3-1,2-1,1-0)