Sveiva skifter hovedtrener

Det har vært kjent en liten stund at Alex ikke kom til å fortsette som hovedtrener men for omgivningene kommer det sikkert som et sjokk. Sveiva har tatt godt vare på denne hemmeligheten. Og hvem som skulle ta over var det nok ikke mange som kunne gjette på.

Sveiva blogg
VMG var med når Alex tok farvel av sitt kjære sveiva nå sist lørdag etter at de tapte Siste gruppespillskampen mot Myggenæs (div 4) i Smøgen. På bildet over ser vi hvordan alle spillere sier farvel på sin egen måte. Fra en tilskuers ståsted er det vakkert og vi kan se at han var godt likt av hele gjengen. VMG var med sveiva på deres kickoff tur i Smøgen og det skal sies at det er en herlig gjeng som trives godt sammen.

Når vi fikk vite at Brenner skulle ta over som trener ble vi litt overrasket for stunden men etter et par minutters tenketid falt bitene på plass. Brenner har jo jobbet som trener de siste årene og det faller seg naturlig at en trener alltid vil ta skrittet videre oppover i systemet. Vi bestemte oss for å ta en liten prat med den nyansatte hovedtreneren for Sveiva Innebandy. 

Ny huvudtrænare for Sveiva Anton Brenner, hur kommer detta sig? 

Jag kom til Sveiva for å søke nye utfordringer som trener og har hatt en ambisjon å klive inn i en trenerrolle på herrenivå fremover. Men tanken med denne sesong var at gå inn som trener for G19 og som spiller i herrelaget. Men ettersom Alex var tvungen at flytte til Danmark så åpnet det seg en mulighet for å klive inni hans rolle allerede denne sesong.

Var det ett svårt val att ta?
Det var ingen enkelt valg da besluttinga var tvungen å tas veldig kjapt. Men er veldig klar for utfordringen.   

Kommer du spela någonting eller blir det endast som coach vi kommer se dig på bænken?

 Jag syns ikke man klarer å vare nokk objektiv som trener vis man selv spiller selv så jag kommer holde meg på siden. Blir sikkert spill i lavere divisjoner.  

Du har lite erfarenhet i trænarrollen sedan innan i divition 1 och elite før damer. Men dette kan væl anses som en snæppet svårare utmaning. Hur ska du gå tillvæga?

Det er helt klart at det kreves og forventes mer i herre elite. Men har tryggheten i et trenerteam som kjenner spillene godt og vet hva vi bør jobbe med for å ta steget videre fra forrige sesong. Det jag kommer bidra mest med i starten er først og fremst strukturert og målrettet trening. 
Vad sæger resten av laget om dig som Trænare? 

Får nok spørre spillergruppa om dette litt ut over i sesongen;)
VMG takker Anton for at han tok seg tid og ønsker han og Sveiva all lykke til videre. 

VMG har også tatt kontakt med Stig Kristiansen som kommer til å svare på noen spørsmål men da vi er i ferietider og jeg ikke vet når jeg har tilgang til PC neste gang legger jeg ut dette nå og oppdaterer når vi fått svarene fra Stig.

← Stig Kristiansen om valget av ny trener BMIL viste muskler i Sverige…. →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.