Sveiva – GIF, Rommenhallen, torsdag kveld.

Vi (les: jeg) er tidlig på plass og blir varmt velkommen av Bård, treneren til Sveiva for de som ikke vet, og han ber sine jenter å vennligst oppføre seg, for nå er Veien Mot Guld faktisk på plass.

Første periode er som forventet – spill mot ett mål. Sveiva har utallige skudd på mål, men vi venter lenge på det første. Utrolig nok er det GIF som gjør første målet etter en kontring og ett skudd som sikkert var i luften i to døgn. Jenny Vestin synes ikke dette er bra nok og gjør som hun oftest gjør. Tar ballen, lurer noen GIF-jenter opp på tribunen for å kjøpe pølse og setter pent 1-1.

«Ni glömde senap» sier hun når GIF-jenten hentet seg etter showet.

Perioden slutter 2-1 til Sveiva etter ett mål av kaptein Oda. Skuddstatistikken sier: «for mange» – 4. Kampen så langt bærer preg av at Sveiva er litt tamme, glemte de sin fighting spirit nede i Tjsekkia kanskje?

Periode to starter i litt høyere tempo fra Sveiva. De har skjønt at det ikke er ett topplag i den tjsekkiske ligaen de møter uten GIF i den norske eliteserien. Det tar denne perioden kun drøye tre minutter før firma Marte/Jenny presenterer seg. 3-1 og kort deretter 4-1 fra samme firma.
Periode to slutter 2-0 Sveiva, 4-1 totalt så langt.

Periode tre – Sveiva viser hvorfor de er best.
Hjemmelaget trapper opp tempoet enda ett hakk og bortelaget får nesten ikke sjansen til å bytte engang. Vi snakket litt om slakt før denne kampen og vi kan vel notere at dette ble nettopp den slakt vi forutspådde. Sveiva gjør hele 8 mål i siste perioden og vinner kampen med 12-1. Firma Marte/Jenny står for 4 mål og Jenny gjør dessuten to selv.

I henhold til innebandy.no endte skuddstatistikken på 40-8. Sjansemessig var det kanskje 60-2 og en ballbesittelse på 90-10 om ikke mer. Kort og godt: Sveiva er mye bedre og skal GIF komme opp på Sveivas nivå kreves det en god del trening.

← Kveldens kamper endte litt overraskende, her er Sveivas kamp To kamper denne fredagen →