Storebror skifte i Østfold og Sveiva ruller videre

Fredrikstad – Sarpsborg 7-3 (2-0,1-0,4-3)
Det var ikke i går Fredrikstad klarte å ta poeng mot storebror Sarpsborg. Man må faktisk helt tilbake til den 17/12 2005 for å finne et uavgjort resultat (9-9) og 16 år tilbake for å finne en seier til Fredrikstad (2000/2001). Er det nå vi kommer til å få se skifte i hvem som styrer der nede i sør? Jeg selv må si jeg er overrasket over hvor svakt Sarp virker om dagen og hvor bra Fredrikstad nå gjør det. Etter 10 runder har man sikret 7:e plassen og ingen bak kan gå forbi etter samme antallet kamper. Neste kamp er mot Grei og det skal vel være mulig å ta poeng der også. Vi tok en liten prat med begge kapteiner etter kampen for å sjekke hva som skjedd.

Jørgen Sjolte, hva skjedde?
Løsnet for oss i dag, vi satt kontringa vår og holdt deffen veldig bra. Sarpsborg hadde mye ball, spilte mye rundt oss men var aldri farlig. De to siste målene Sarpsborg skåra var 4 mot 5, det var litt flaut.
Hvorfor tror du det har gått såpass bra for dere og hva er det dere gjort?
Vi har fokusert veldig mye på det defensive spillet vårt, og mye på kontringer, vi er ikke et spillende lag i den forstand, og vårt største ess er at vi har en bunnsolid keeper (Nicolai). Vi har også to juniorer som har steppet opp og bidrar positivt til laget. Målet videre nå er å ta sjetteplassen og være med i sluttspill, og for å nå det målet må vi ta samtlige poeng fra lag på 6. og nedover.

Vi sjekket også med Patrick Hjemgård hva han syntes om kampen.
Bergodalbane laget ruller på? Dem ligger i en kjøtt mur foran målet vi klarer ikke sette den! Å blir straffet på alle feil vi gjør!

Vi kan vel si at Fredrikstad overrasker mange i landet om dagen. Gøy at hele 185 stykker tok turen til hallen en tirsdagskveld. Neste kamp for Fredrikstad er Grei og for Sarp er det Haugerud så meget viktige kamper for begge lag nå.

Rolvsøyhallen
Tilskuere: 185
Mål Fredrikstad: Jørgen Sjolte 2, Stian Setterberg 2, Filip Halvorsrød, Christian Brevik, Thomas Bøgle.
Mål Sarpsborg: Fredrik Gjødalstuen 2, Patrick Hjemgård.
Utv.: Fredrikstad 1×2 min., Sarpsborg 3×2 min.
Skudd: 20-23
Dommere: Eliassen/Sørensen

Sveiva – Gjelleråsen 11-1 (5-0,1-1,5-0)

Sveiva ruller videre og selv med en skadet keeper så har man ingen problem mot et lyse, lyse grønt Gif. Krisen til Gif er nå så tydelig at en blind mann kunne sett den på over 1000 m avstand. Frustrasjonen i laget er tydelig, både keeper og kaptein får 2+10 i kampens første og andre periode, gleden er borte.. Sveiva kontrollerer hele kampen fra start til slutt og Bakke setter hele 5 kasser. Resultatet taler sitt klare språk. Neste kamp for Gif er IKA på lørdag, vi får håpe noe skjer med laget innen den kampen.
Rommenhallen
Tilskuere: 291
Mål Sveiva: Kristoffer Bakke 5, Marcus Gustafsson 2, Kristian Becher, Sindre Bjerknes, Sindre Palving Christiansen, Marius Pedersen.
Mål Gjelleråsen: Audun Hovin.
Utv.: Sveiva 1×2 min., Gjelleråsen 2×2 min., 1×10 min.
Skudd: 41-8
Dommere: Godtfredsen/Jakobsen

← Sverige og Tjekkias VM tropper indikerer store forskjeller… To kamper denne onsdagen →