Stavern, Sommerbandy, «the perfect storm»

Du vet at når solen står høyt på himmelen og team Preben  plukker frem den hjemmelagde trevogna så står eier av Losen nattklubb å gnir hendene mot hverandre med smil som går fra øre til øre. Det er nesten et år siden vi opplevde den magiske stemningen som inntreffer en gang vært år i Stavern. Men nå er det endelig på tide igjen for gjeng med herlige, solbrente, tørste, ballkunstneriske å svette mennesker  å snøre på seg innebandy skoene, børste vekk støvet fra kølla å bare la gleden styre helgen. Det er allerede over 40 lag som anmeldt seg till denne festivallignende helgen men vi ønsker jo at vi skal bli enda flere. Politiskolen har alltid et par ekstra sengeplasser for den som er litt sent ute, men som i tidligere tilfeller finnes det store muligheter for overnattelses gjester i huset til Norwegian Penguins.

Er det endelig på tide for et annet lag å stå øverst på pallen i Gul turnering. Det går rykter om at både Penguins og Homo IL har hentet spillere med SSL erfaring så er det da endelig noen som sender Preben ned fra pallen?  Gledelig å se i dameklassen er at de rosa panterne og backstabbers er tilbake, backstabbers som vant solcup i Fuengirola for bare noen uker siden er nok klare for flere seiere.

Nå syns jeg vi gjør dette til en dugnad sammen å heller prøver å slå alle rekorder. Snakk med alle dere kjenner og få dem til å melde på lag! Snakk med vennene i Sverige, Danmark, ja overalt. Jo flere lag vi blir jo mer gøy får vi det sammen. Blir vi over 70 lag så lover VMG et show på lørdag som sent skal glømmes.

meld på lag her

Ses om et par uker <3

 

← Andrea Tandberg klar for Sagene Sagene signerer spillere… →