Startet med en målgivende, men tapte i sudden

Chris Hauger byttet foran denne sesongen til Onyx Innebandy. Trener for denne klubben er klasse treneren Jonas Boväng. Vi begynte å følge denne klubben allerede i forrige sesong og det var en særdeles kul reise.

Rykket ned 1 sesong

Første sesongen med Jonas Boväng var ikke enkel. Ny trener, nytt system, mange spillere som forlot klubben. Det endte som det som regel pleier å gjøre med nedrykk. Klubben spiller nå 2 divisjon. Og om dere der hjemme tror at det er en enkel reise så må en tro om igjen. Svensk innebandy er i en slankeprosess og da kan en tenke seg hva som skjer. Allsvenskan går fra 2 til 1 serie. Dette for å spisse toppen, men også for at klubber med dårlig økonomi ikke skal knekke nakken. Det går mot en mer profesjonell reise med andre ord.

Tøff jobb i Onyx Innebandy.Opprykk – er det realistisk?

Det er mange ganger enkelt å si at en skal rykke rett opp igjen. Men det er enklere å si enn å realisere. Det er tøft i de forskjellige divisjonene. I denne avdelingen er det lag som: Nykvarn U-lag, Telge SIBK som gode lag. Men alle lagene har gode spillere så ingenting er enkelt. Onyx begynte hjemme mot Trosa Edanö IBK. Chris Hauger har assist på 2-0 målet til Onyx, men bortelaget kommer tilbake. Det ender 3-3 og Trosa Edanö IBK vinner i sudden.

Serietabell 2 Div

Bilder fra onyx innebandy.

← VMG Podcast nr 5 – 6 poengsserien og elite kvinner 23/24 Ketil Krongberg viser vei →