Spiller smittet med Covid

En spiller på IK Akerselva har testet positivt på Covid. Dette er første case i eliteserien og kan by på noen utfordringer.

Spilte kampen mellom IKA og Gjelleråsen

IKA spilleren spilte i kampen mellom Gjelleråsen og IK Akerselva i eliteserien på lørdag 10.10.2020. Det blir karantene på IK Akerselva og smittevernsansvarlig i GIF er også blitt kontaktet av NBF.
Satt i karantene

Norges Bandyforbund har i dag fått beskjed om at det er blitt påvist covid-19 hos én av spillerne på IK Akerselvas elitelag for menn.

Laget er rutinemessig satt i karantene av lokal helsemyndighet, og de jobber nå med vurdering av spillerens nærkontakter og smittesporing.

Vi har også fått beskjed om at både spillere, men IKKE trenere på Gjelleråsen IF og Akerselva , som spilte kamp lørdag 10. oktober, må i karantene.

Når det gjelder kampens dommere så har vi foreløpig ikke fått beskjed av de lokale helsemyndighetene om de må i karantene.

Forbundet har bestemt at kampens dommere ikke får dømme kamper inntil vi får beskjed om de er underlagt karantene eller ikke.

Forbundet har også, for sikkerhets skyld, kontaktet Sandnes IBK som spilte mot Gjelleråsen søndag 11. oktober, og bedt om at spillere og støtteapparat i de nærmeste dagene er ekstra oppmerksomme på symptomer.

Videre håndteres saken i henhold til fastlagte rutiner og av lokale helsemyndigheters smittevernteam.Protokoll er blitt fulgt så NBF ble varslet

← Tjekkia og Sveits stenger ned. Skjer det i Sverige eller Norge?? VM herrer flyttes til desember 2021 →