Spennende avslutning for Dalen IBK og Ketil Kronberg.

Ketil Kronberg har spilt 16 sesonger for Dalen IBK og har kanskje den mest spennende avslutningen på mange sesonger. Dalen kan rykke ned og det er ikke bra for innebandyen.

Talenter blir hentet inn

Urban Karlsson henter inn talenter fra de lokale klubbene, bygger de opp og så forsvinner de til Sveits eller toppklubber i Sverige. Det er en utfordring for klubben fra Umeå. Han ser talenter som sitter på benken og henter de opp til Umeå. Tex så hentet han inn Måns Parsjö fra en benketilværelse i Falun til å bli en av Sveriges aller beste keepere. Men det har alltid en pris når de ikke kommer fra Umeå/ Skellefteå traktene. Da forsvinner de som regel tilbake eller ned mot Stockholm/ Gøteborg. Norske talenter som Marius Pedersen (TT), Ole Mossin Olesen(Umeå City), Lars Erik Torp(Dalen), Thomas Stræte(Umeå City) og nevnte Ketil Kronberg har spilt i klubber rundt om i Umeå. Et fantstisk studentområde som også har innebandygymnas og får opp fantastiske talenter. Tenker på Gabriel Kohonen eller Rudd.

Nr 1 i poengligaen i Eliteserien 2023 (rekord i antall assist75 ) hadde et par sesonger i Umeå City.
Nr 2 i poengligaen i eliteserien 2023. Mossin lærte litt i sine 2 sesonger i Umeå. Der spilte han i allsvenskan og SSL.

Siste runde avgjør

Det er tight i bånn. AIK har 20 poeng, Hagunda har 20 poeng, Dalen under streken har 19. Dalen har den «enkleste» motstanderen i Gävle GIK som allerede har rykket ned – borte. Hagunda har Falun – borte. AIK har Linköping hjemme. Det er fortsatt ingen lett kamp for Dalen. De MÅ vinne. Falun har vunnet serien og kanskje hviler spillere mot Hagunda. Det samme med Linköping, de er i sluttspill og trenger ikke stille fullt mot AIK. Vi får håpe at Dalen beholder plassen. Laget kommer til siste kamp med 5 strake tap.

Tabellen : TRYKK HER

Ketil har erfaringen og kylan. Det behøvs i siste serierunde.
← NM2023 …og NM Finalistene er NM2023 – Hvem er det denne gangen? →