Sparker treneren etter 2 kamper

Ull/kisa sin vei til eliteserien i innebandy kan ikke beskrives som enkel. Historiebøkene har noen viktige milepæler som før og etter svartedauen, vi i nyere tid har før og etter Covid. Ull/kisa skulle være et elitelag, men covid spilte de et puss.

Sparker treneren etter 2 kamper

En del ble overrasket over nyansettelsen David Karlssson, når hans kontrakt med et damelag i Sverige ble kansellert da laget ikke kunne stille lag. Fredrik Andresen har signalisert noen sesonger at han ville gi laget videre. Karlsson har hatt laget siden Juli og har kun hatt 2 seriekamper med laget. Mange klubber sliter med å finne trenere, andre sparker de etter noen kamper. Ny/ gammel trener blir igjen Fredrik Fisken Andresen, en gammel kjenning fra IK Akerselva og Sveiva som har hatt A-laget de siste sesongene.

For mange som skal si sitt?

Allerede forrige søndag var det store rykter på at det ville skje forandringer før neste kamp. Enkelte spillere hadde fått mindre å si med den nye treneren og andre hadde rett og slett fått en annen rolle. Spillere kan være en sterk årsak til at trenere må gå. Det tar tid å komme med et nytt spillesystem som har som mål å utvikle laget videre mot en eliteserie. Det er stor forskjell på innebandyen som spilles i 1 div kontra eliteserien. Men det ble kun med 3 mnd. Her blir det beskrevet at de var enige om å avslutte som venner.

Før sesongen sa alle – Ull/kisa rykker opp enkelt. Kan de ødelegge dette selv?

← Til helgen kan du se landslaget – Møt opp Blir Ryan Hallden å se i Finland? →