Søndagens kamper

Det spilles to kamper i herreeliten i dag søndag.

Greåker – Sveiva, Søndag, 4.10.15, 16:00, Tindlundhallen

Greåker tar i mot Sveiva hjemme. Dette kommer jo til å bli helgens beste kamp skulle jeg tro. Greåker har ikke kommet opp til det nivået vi pleier å se dem og mistet poeng borte mot IKA sist. Sveiva har spilt langt over forventning og beholdt 2 poeng hjemme mot Slevik! Kan det blir bedre? Etter seieren mot Slevik har Sveiva god tro på sitt eget lag og det er viktig i jevne oppgjør som dette helt sikkert blir. Greåker må rykke seg opp et par hakk å prøve finne tilbake til det de hadde i forrige sesong. Her kommer det til å smelle i alle dueller og ingen av lagene kommer til å gi fra seg noe gratis.

VMG tipper på 6-6 der Sveiva vinner straffekonken.
Tunet – Sandnes, Søndag, 4.10.15, 16:00, Høyenhallen

Ja hva skal vi si om denne kampen… Det er vel like stor sjanse at Sandnes vinner kampen som at Arsenal vinner sin gruppe i Champions league. Sandnes ble trykket ned (hode først) i sanden av GIF og de har nok fortsatt grus i øynene. Vi tror tunet kommer spasere inn en seier denne søndagen… 

VMG tipper på 18-3Det spilles en kamp i Damenes eliteserie

Tunet – BMIL, Søndag, 4.10.15, 13:00, Høyenhallen
Tunet har vært gode hitill i år og leder tabellen med 6 poeng etter seiere over GIF og Nor 92. BMIL har tapt sine to første kamper og har bare scoret to mål til nå. Tunet har allerede scoret 23 stykker. Det er ingenting som tilsier at BMIL skal gå seirende ut av denne bataljen. Tunet er for sterke og spesielt på hjemmebane.

VMG tipper på 10-1

← Søndagens kamper sluttet uten overraskelser Sarp, GIF og Grei (damer) vant sine kamper →

63 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.