SM-finaler 2023 Thorengruppen vant kvinnefinalen i Globen AVICII Arena.

Alltid en innebandyfest bland svenskene i Globen. Det er alltid jevnt mellom disse to lagene. To klubber som virkelig fører frem i svensk innebandy.

Pixbo Wallenstam fra Gøteborg området og Thorengruppen fra Umeå området er to klubber som virkelig ligger noen hestehoder foran de andre lagene i den hjemlige ligaen. Det er tette og jevne kamper mellom disse to klubbene.

Kampen

Som alltid så er det jevnt mellom lagene og det er ingen forandring i dette bildet når vi ser kampbildet denne lørdagen. Det er tight og hver cm blir det kjempet om. Thorengruppen er litt farligere i sine. Oona Kauppi setter 1-0 etter 08.38 og det står seg ut 1 periode.

Det schmeller greit i disse kampene

2 perioden begynner med et brak. Pixbo går ut høyt og setter 2 raske mål. De har snudd det mot en motstander som knapt slipper inn mål. Stenberg setter 1-1 og Adelöw har en klassescoring på 2 stolpen som er tatt ut av læreboka. Det er høyt tempo og det gis mye i nærkampene. 2-2 settes av en herlig finne ved navn Oona Kauppi etter 12.25 av 2 perioden. Men Pixbo er flinke i sine overganger og kommer til sjanser. 2-3 kommer etter en klasse scoring av 17.Emma Stenberg tid:16.11. Men Thorengruppen har en av verdens beste avluttere. Vera Kauppi setter 3-3 med en sinnsyk prestasjon. En må smile litt

Tight i forsvaret til Thorengruppen

Foran 3 perioden har vi en helt åpen kamp. Hvem trekker det lengste strået!?

4-3 til Thorengruppen kommer på litt flaks, men samtidig så er keeper Heini altfor langt ute etter en lang ball fra forsvaret til Thorengruppen. Oona Kauppi setter sitt 3 for dagen og familien Kauppis 4 mål for dagen. Fins det noen vei tilbake for Pixbo!? Pixbo tar timout og står på. Rikke Ingebrigtsli Hansen spiller en god kamp og spiller opp sine lagveninnger i 6 mot 5, men det vil seg ikke,

Veienmotguld.com gratulerer Thorengruppen med SM gull.

STATISTIKK FRA KAMPEN – KAN DU SE HER

← SM-Finaler 2023 Storvreta vinner herrefinalen SM-Finaler 2023 Hvordan går det!? →