SM-Finalen – Mesterlig vending av Storvreta

SM Finalen mellom de to beste lagene i Sverige. Det kan bli veldig tett og kommer til å bli avgjort av det laget som virkelig vil vinne. Dette er en av de kuleste kampen vi kan overvære. Men det kommer til å bli tett. Det var det vi trodde. Det ble virkelig tett.

1 periode

Den begynner brennhet. Det er fart, dueller og alt på en gang. Som et 100 meter løp. Det er virkelig hardt utpå der. Falun får en 2 minutter og må virkelig stå på i begynnelsen av kampen, men rydder opp. Så for Storvreta en 2 minutter og da smeller det. Omar Aldeeb setter 0-1 Tiod: 05.34 i 5 mot 4. En herlig start på kampen. 0-2 kommer ved Adriansson Tid: 13.09 som løper opp og ser ikke noen og spille til så smeller den inn mot mål og den går inn. En keepertabbe i mine øyne. Det skal en så god keeper ta Viktor Klintsten ta. Har sett lite til Rudd i denne kampen så langt, men han kan du aldri se bort fra.

Adriansson setter 0-2 og kjører en serie A jubel.

2 periode

Du venter at noe skal skje. Stovreta var ikke bra i 1 perioden. De kan neppe fortsette med det. Det som skjer er at med 2-0 til Falun så slapper de litt av og da får Storvreta den åpningen de må ha. De flytter spillet oppover og en må skjønne at ting vil skje. Litt mot spillets gang kommer 2 rekka til Falun inn og Omar aldeeb setter 0-3 etter 27.21. Det virker som om lufta går litt ut av Storvreta og Rudd har fortsatt ikke begynt å gjøre noen ting. Vel, det er halv kamp igjen og plutselig så kommer Storvreta ut igjen og tar over hele kampen. De har ballen over 20-30 trekk, men får ikke hull på byllen før de spiller ned til en veteran som avslutter karrieren her idag. Jesper Bergreen tar et slagskudd mot mål som skifter retning og som lurer Rehn i Falun kassa Tid: 31.24. Det er fortsatt nerve i kampen for nå begynner Storvreta å skyte mer utenfra og det er nære et par ganger. Så går Falun opp i angrep. Et feil pass bakover og Rudd er alene igjennom og jager ballen, men blir tatt av Rehn og kjører litt Serie A. Han får straffe som ha selvsagt setter til 2-3 tid: 35.19. Det er nå kamp igjen. Og dette kommer til å bli en triller.

3 periode

Det begynner i en forrykende fart. Storvreta jager mål og de er rett bak. Storvreta har tatt over spillet og Falun er ikke helt med. Etter 46.41 kommer det en 2 minutter som aldri skulle vært dømt. Faluns Berg setter skulder mot skulder takling som dommerne faller for. Den er bare å takke å ta imot. Feil, Feil, Feil. Dette trodde jeg var en annen liga enn vi ser hjemme i Norge. Storvreta setter mål, selvsagt ved Tobias Gustafsson Tid:46.56.

Emil Johansson er ikke fornøyd med utvisningen som gir Storvreta overtall og senere 3-3. En direkte feil avgjørelse.

Kanonskudd fra Gustafsson

Da ser en at Falunspillerne henger med hode. Men det er bare å gå ut og kjempe videre. Men det virker ikke helt 100%. Storvreta har tatt over. Det blir ikke bedre når Jimmy Pettersson setter 3-4 Tid: 54.17. Det er små ting som avgjør og utvisningen som kom før 3-3 scoringen var av en slik karrakter. Siste halvdel av kampen var Storvreta klart best og eventyret tar slutt når Vreta setter 5-3 på åpent mål ved Niklas Winroth Tid: 59.35. Storvreta vinner sitt 6 SM gull og er nå mestvinnende. Imponerende måte å gjøre det på.
Tilskuere 13500

← Manne Strandberg er ansatt som hovedtrener i Tunet SM Finalen – Før kampen Storvreta – Falun →