SM-finalen menn – Falun blir mester igjen

Det er knyttet stor spenning til herrefinalen. Falun eller Kalmarsund. Nr 1 og 2 i SSL denne sesongen. Falun har en ny bredde i laget og har vunnet enkelt mot sine motstandere til finalen. Kalmarsund har hatt en tøffere vei til finalen og er langt fra noen enkel motstander for Falun.

Kampen

Kalamrsund har to rekker som spiller 2-2-1 og en rekke som spiller mann-mann. Det skaper utfordringer for mange lag. Men Falun er ikke hvem som helst og når kampen har begynt så styrer Falun kampen, mens Kalmarsund kommer på overganger. De skaper mange sjanser og Falun er heldige som ikke ligger under med flere mål. Til slutt så glipper det for Falun da Kalamarsund bryter et angrep. 0-1 19. Jesper Lindström Ass: 66. Kevin Haglund Tid: 16.34. Falun jobber seg inn i kampen igjen og 1-1 9. Alexander Galante Carlström Ass: 29. Emil Lundmark Tid: 19.40. Det er tett i alle dueller og det schmeller godt. Må si jeg har fått en ny favoritt angreps rekke i Falun. 21 Malte Lundmark, 21 Linus Holmgren(m) og 86 Emil Ruud

#9 Galante setter 1-1 20 sekunder før slutt i 1 periode.

2 periode

Den begynner forrykende. 2 raske mål til Falun på under 2 minutter . 2-1 9. Alexander Galante Carlström Ass: 2. Johan Samuelsson Tid: 21.45 og 3-1 ved 10. Omar Aldeeb tid: 21.59. Nå har Falun fått kampen inn i sitt spor. Nå skal vi se hva Kalmarsund er lagd av. Kalmarsund flytter frem spillet og setter 4-2 7. Kim Nilsson Ass: 71. Jan Bürki Tid: 39.06. Det blir en spennende avslutning.

Mye kriging foran mål

Siste perioden i sesongen 2021/22

Tøff kamp

Blir det Falun eller blir det Kalmarsund? Overtall til Kalmarsund fra 1 sekund i 3 perioden. 41.53 så setter Kalmarsund 4-3. Nå får vi 18 syke minutter. 64. Tim Andersson Carlsson Ass: 7. Kim Nilsson Tid: 41.53.

Mange dueller foran mål.

Det blir sjanse på sjanse til begge lag og de er ikke små. Nesten så en må klype seg at det ikke blir flere mål. 5-3 86. Emil Ruud Ass: 15. Simon Berg Tid: 56.04. Denne goalen blir en youtube klassiker. Kommer inn skrått på mål med mann i rygg. Drar ballen mellom beina og setter den i kryss 2. For en scoring. Men Kalmarsund er ikke ferdige. De setter inn 5-4 29. Filip Langer Ass: 19. Jesper Lindström Tid: 57.45. Nå er det nerver her. Straffe til Falun med 21 sekunder igjen, men Kalmarsunds keeper redder denne også.

Det blir Falun som vinner etter en sykt dramatisk kamp. D er deilig å se kul innebandy. Men den egentlige vinneren her er Kalmarsund. De dro inn 8 millioner i sponsorpenger foran denne sesongen. Neste sesong mener de selv at de vil dra inn minst 10. Det er stort sug for innebandy i området Kalmar.

all statistikk kan du lese HER

← Et landslag uten Mossin, Jelsnes, Gidske og Ketil….FRISKT SM – Finale Kvinner – Thorengruppen vinner SM-GULL →