Slevik vant med nød og neppe…

Torsdagskveld i Østfold… Slevik kommer til hallen 30 min etter IKA og der litt slappe ut, som vanlig egentlig. Det skal vise seg at det blir en kamp der utvisninger har mye å si.

Slevik starter helt klart best og IKA henger ikke helt med, de setter både det første og andre målet. Så ryker de på en 2 minutter selv om det i mine øyne burde vært 2+2. Jeg sluttet å telle slagene han fikk på seg etter at fingrene på begge hender var brukt opp. I PP er IKA gode og det står 2-1 etter et bra skudd fra Brath. Perioden er ikke over enda og Slevik får prøve seg i PP. Her gjør de ingen feil og hjemmelagets kaptein chipper inn ballen fra midtbanen. Pauseresultatet blir da 3-1.

I andre periode spretter alt Slevik sin vei, IKA har flere skudd på mål men ballen vil ikke inn. Slevik setter alt…men det er IKA som starter best, de går opp til 4-3 og Slevik kjenner pusten i nakken. Men så ryker IKA på enda en utvisning og Slevik setter både 5,6 og 7-3 før vi går til pause.

I tredje periode er det IKA som tar helt over. Slevik er ikke med lenger. Men dessverre forsvarer de seg godt og IKA reduserer ikke før det har gått 52 min. Men så presser de på og med litt mindre enn to minutter igjen står det 7-6 på tavla. IKA tar ut keeper og er meget nærme flere ganger, Slevik klarer så vist å holde unna og kampen slutter med hjemmeseier.

IKA vinner skuddene med 11-21… Hører også at de telt til 102 personer på tribunen, men de må nok ha lånt gaffelen til Paolo for det var ikke så mange i hallen om du hadde telt med begge lag og dommere i tillegg….

Ny kamp Lørdag kl 12 i Kringsjå.

← IKA har lagt inn protest da Slevik brukte spiller uten gyldig lisens Ja vi elsker… Paolos Corner S01E22 →