Slevik snudde mot Lindås….

(Bildet fra et tidligere Slevik oppgjør)

Slevik testet formen mot Lindås og viste stor lagånd. Et godtspillende Lindås presset Slevik og gav østfoldlaget god matchtrening

Slevik fikk en tøff start  i treningskampen mot svenske Lindås. Lindås tok ledelsen ved Lagkaptein Christian Reichenberg allerede etter 2 minutter. Etter de første minuttene skjøt kampen fart og det var stort tempo og mange sjanser til begge lag. Sleviks keeper Vegard Tvete hadde en svett kamp tvers igjennom. Spillet gikk raskere og skuddene vanskeligere, men var selv fornøyd med egen innsats. Han kunne lite gjøre med det andre målet til Lindås i undertall.

Lindås fortsatte å kjøre på i 2 omgang, men Slevik var med på notene og kom mer med. De var også flinkere med å sette sine sjanser.2 periode sluttet 2-2, og foran 3 periode var stillingen 4 – 2.

I begynnelsen av 3 perioden satte Sleviks kaptein Stræte inn 4-3 på straffe og Slevik begynte å ta over showet. 7 minutter før slutt utlignet Slevik og noen minutter senere tok de ledelsen med 4-5. Rett før slutt fikk Lindås reddet uavgjort.