Slevik og Norge mister et av sine største talenter

Takk for ALT du har gitt oss innebandyelskere

Siden lillebror Ahlberg ble hentet på flyplassen av Slevik leder Ole-Richard har det vært «gudd-times» i Slevik. Å komme til en klubb som var på vei opp igjen etter noen trøsteløses sesonger var dette som hånd i handske.

En bedre righter skal du lete lenge etter. Selv KED må ha knidd seg i hendene der han trasket rundt i Slevik. Det er alltid deilig for en trener å vite at du har noe som ingen andre har, eller har en herlig spiller som kan sette klubben på kartet igjen. (selvsagt sammen med laget) Johan har vært en slik spiller. Har en syk innstilling og er poengmessig, blandt de fremste når det kommer til NM finaler. 17 poeng på sine 4 finaler er kun slått av Stræte. Slevik har byttet Fahlstrøm med hell, da Glen «the machine» Evensen har tatt en fin løperolle, noe som har gitt Stræte en mulighet til å tjuve med hjemløp. Johan har holdt den andre kanten. Måten han har kombinert sitt spill med Stræte og sine innstikkere i midten for å motta Strætes laserpass er det få som har fått til. Synd at du nå forsvinner Johan, vi i VMG er storeforelskede i DIG. (OOOAH hele natten…!!)

Vel vi er så VILLT forelsket i ditt spill at når vi fikk nyss om dette for over 2 mnd siden, om din livsituasjon, så satt vi i redaksjonen og trøstespiste KEX, for å få i oss litt mer SVERIGE. Vi lot være å skrive om dette fordi at vi ville at Slevik skulle få den tid de måtte ha for å prøve å finne en erstatter. Denne personen fins ikke, det vet vi, men de måtte få inn en annen som kanskje kunne fylle en sko. Den andre vil forbli tom, du er så STOR.

Jeg, Paolo, vil på vegne av oss innebandyentusiaster som ser mer «bak» spillet ,enn kun statistikk, få gi deg en stående applaus. Du er ikke så stor in stature, men spillet og personligheten din er det. Din våpenbror Hjalle er sikkert helt fra seg av LYKKE og din Coach Nicke trenger ikke dessert resten av året.

De har DEG, Johan

Gudd times…..

Vi har snakket litt med Niklas Pålsson som hentet Johan til JIK

Hur länge har du haft ögonen på Johan?
«Han har jag väl haft ögonen på sedan jag kom till Norge, men i Jönköping är det sedan han kontaktade mig i början av september.»

Hur lyckades du locka över honom?
«Han ville testa något nytt och det passade bra för mig och JIK så då var det inget att tveka på.»

När kommer han vara spelklar?
«Han är spelklar den 1/11 och gör debut den 14/11 hemma mot Lerum.»

Ni förlorade ju mot Lindås i helgen med uddamålet, hur går tankarna?
«Ja det blev vår första plump, vi tänker inget speciellt egentligen. Grabbarna och jag hade ett bra snack efter videoanalysen i måndags, och alla är revanschsugna för Göteborg på lördag! Matchen i säg var inte riktigt som vi tänkt oss, Lindås hade inte alls det tempot som vi sett av dom tidigare och skapade väldigt få klara möjligheter. Jag tyckte att vi var det bästa laget, men innebandy handlar bara om att göra flest mål! Deras målvakt Uggla var väldigt bra och visade att ryktet om att han är seriens bästa stämmer!»

Vad tror du kommer hända med Slevik när de förlorar en såpass viktig spelare?
«Slevik är inte en spelare, dom har byggt länge och stabilt! Jag håller fortfarande dom som favoriter men givetvis så är det tungt att tappa en spelare som Johan! Slevik har garanterat redan en bra plan för framtiden och dom har alltid haft bra kontakter i IB världen så en ersättare ska man nog inte se bort från!»

tumblr_nu3n0tz3EC1upjneao1_500

(på bilde Niklas Pålsson)

Vi har også snakket litt med Johan:

Hvordan ser du på utfordringen!?
«nej det ska bli kul med en ny utfodring, har igentligen aldrig bevisat något i Sverige så ska bli kul om man lyckas.»

Hva sa mr KED?
«Ked sa väl att det var trist för klubben men förstod väl samtidigt mig.»

Hvordan var det muligheten dukket opp, tenkte du lenge?
«Det var väl blandade känslor som gjorde att man drog, har väl igentligen tänkt många ggr att man vill pröva sig i en svensk liga men nu när det tog slut med tjejen så var det bara att ta chansen. Så har man ju Niklas och hjalle i Jönköping som bara har snackat positivt om klubben. Jag drog några samtal till dom så löste det sig.»

Hva kommer du til å savne mest med Norge/Slevik?
«Men det jag kommer sakna mest med Norge är hela laget, finns så många speciella människor som är så sköna tillsammans! Svårt att beskriva, du måste nästan spela i laget.»

Kommer vi få se deg i Norge igjen?
«Det är nog en stor risk att man kommer tillbaka någon gång, för traktorstaden har man haft det väldigt bra i alla 5åren man bott där.»

Hva har vært best under den tiden du bodd og spilt i Norge?
«Det är väldigt mycket som har vart bra, men bussturerna hem efter alla 4nm gulden är oslagbara skulle jag tro! Sen att slå Niklas i en Europa cup final var ju heller inte så trist :)»


(på bilde Hjalmarsson, Hjort og Åhlberg fra Venstre)

← I minirundens tegn Tre utklassinger i herreeliten i går →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.