Slakt i Kringsjåhallen en søndagsformiddag

Harstad har tatt seg til Oslo etter nattens snøvær i Østfold. IKA som sov i Kringsjåhallen grunnet dopingtesten som Slevik sin kaptein aldrig ble klar med våkner til lukten av fersk pasta laget av matadoren selv. Kl 13 starter kampen og tribunen er full av tilreisende mennesker (2 st). Det fylles på etter hvert men dagens indianerhøvding Tjoms skjønner at det vil en hel del vafler til overs og blir defor litt satt ut av spill da kampen lett blir fokus nr to.

Kampen er i gang og IKA starter i et rasende tempo. Tre rekker som jobber for fullt gjør det vanskelig for bortelaget. De slår lange baller og har egentlig ingenting utenom et par kontringer.  I andre periode er det litt dårligere spill og mindre rørelse som også gjør at de 10 ekstra tilskuerne nesten sovner. 

Tredje periode er i gang og Erik Sandman skal spille sin første periode for IKA. Erik ble klar rett før nyttår. Harstad har vel omtrent ingenting nå heller og det er noen trøtte spillere ute på banen… IKA prøver men det er ikke lett å holde høyt tempo mot et lag som hele tiden prøver å dra det ned. Likevel løsner det i tredje og det blir 16-1. Skuddene slutter på 61-22. Lagets poengkonge Ager får bare 1+1 denne kampen men han er en lagspeller så bryr seg ikke så mye om det. 

← Ingen av topplagene slår Sveiva i Rommenhallen.. Tre kamper i herrer elite søndag →