Siste runde og seriefinale for damene

Vi har tre kamper i damenes eliteserie denne dagen

Seriefinale!!
Sveiva – Tunet
Kampen mange drømte om kunne bli en seriefinale når de så oppsettet i tidlig i høst har også blitt det. Sveiva må vinne, blir det uavgjort så vinner Tunet serien på flere poeng.

Sveiva har fått tilbake folk som vært borte grunnet skade og om man ser til formen de hatt det siste så ser de veldig sterke ut. Tunet har slitt litt i det siste og kunne jo egentlig sikret seg gullet for lengesiden men gikk på et tap mot Sagene… Dette blir en kamp du bør få med deg for den blir garanatert jevn. Sist i Rommen ble det uavgjort da Rikke Hansen satte noen nydelige scoringer. Men på straffer var Sveiva bedre og de tok med seg ekstrapoenget. Har tunet trent på straffer nå?? Det får vi håpe…

VMG tipper 5-5 og Tunet vinner på straffer

 

Gjelleråsen – Sagene

Gif tapte borte sist mot Bmil og Sagene er bedre enn aldri før. Ikke bare tok de gullsjansen mitt foran øynene på Tunet men de har også vunnet over Sveiva. Ved seier i dagens kamp tar de tredjeplassen og sikrer dermed bronsemedaljen.

VMG tipper 2-8

 

Nor 92 – Grei

Grei har vel egentlig ikke så mye å spille for da de nok regner med at Sagene tar 3:e plassen. Men de kan avslutte med stil. Det kan jo også Nor 92 gjøre for den saken skyld. Begge lag bør finpusse formen før sluttspillet som er rett rundt hjørnet.

VMG tipper 3-5

← Vi har tre kvartsfinaler denne lørdagen Første runden i kvartsfinalene er spilt og alle favoritter vant… →

3 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.