Siste runde, 6 kamper, et sluttspil.. herrenes elite

Slevik – Greåker
Slevik blir ikke seriemestere var det nok ikke mange som trodde dem skulle si når sesongen var klart, men her er vi og Slevik må nøye seg med sølv. I dag skal dem ut mot erkerival Greåker. Forrige kamp ble det veldig jevnt og det måtte helt til straffer. Greåker må ta tre poeng for å sikre 3:e plassen og få velge motstander i kvartsfinalen. Dem har ikke spilt bra etter at deres beste spiller dro hjem for å hjelpe Granlo ned til Allsvenskan igjen og vi tror dem sliter her også.
VMG tipper 10-6

Sandnes – Grei
Ingen av lagene spiller for noe som helst… Vil tippe på at Grei sin førsterekke koser seg godt denne kampen og setter til alt dem har. Sandnes vil sikkert sitte en del i utvisningsburet da de kommer på etterskudd når alle stjerner i grei trikser å tryller.
VMG tipper 5-14

Gjelleråsen – IKA
Mads Rognsjord skrev det bra på facebook her om dagen. IKA kommer på besøk med mange gamle GIF spillere i troppen. Det kan bli en hyggelig opplevelse for pulbikum å se gamle hjelter komme hjem på besøk. Gif har vært veldig ujevne dette året men på hjemmebane kan man alltid regne med full fart fra deres side. IKA har alt å spille om og kommer helt sikkert til å gi alt forover for å nå 3:e plassen.
VMG tipper 7-9

Harstad -Sveiva
Harstad må vinne for å sikre spill i eliteserien til neste år, Sveiva har ingeting å spille forutenom festen på kvelden der da.. Ja sveiva skal ha sin lagfest i Harstad.. Kanskje litt tøft med tanke på at de har cupfinale på mandagen?? Vi tror likevel at Sveiva tar dette selv om de ikke spiller for noe spesielt.
VMG tipper 3-10

Tunet – Nor 92
Mossin har tapt poengkampen til Thomas ser de ut som og Wallin har tapt mot Sindre (er det mulig?)… Nor må jo vinne for å sikre seg kvalikk men det blir nok for tøft skulle jeg tro…
VMG tipper 15-5

Sarpsborg – Fredrikstad
Sarp har bare æren og spille for mens Fredrikstad spiller for fortsatt kontrakt i eliteserien. På papiret er lagene relativt jevne selv om Sarp kanskje er litt vassere. Denne kampen vinner de som vil mest og det bør jo bety at Fredrikstad vinner..
VMG tipper 6-8

← Tre kamper for damene denne lørdagen Børre børrelito Børresen byr på 20:e kjappe →