Sharks signerer og re-signerer

Sharks guttane har litt å leve opp til kommende sesong. En topp 4 plassering var ikke så galt med det unge mannskapet og hva klubben har hatt av rotasjon de siste sesongene.

Ny svenske

Isac Jeppsson, 19, har signert kontrakt med Sharks og kommer til den blå byen i August. Isac kommer fra den svenske klubben Kustens IF i Halmstad der han har spilt hele sin karriere. Han debuterte på A-laget allerede som 15-åring og kan spille både senter og løper.

2 keepere signert

Ny keeper fra Fredrikstad – Casper Jensen, 20. Casper debuterte i eliteserien i 2018 og har rukket å delta i 47 kamper så langt. Han har dannet en god keeperduo i flere sesonger sammen med Nicholay Halvorsen som nå spiller i Tunet.

Kristoffer Appelgren,36, har signert kontrakt med klubben. Han kom fra Greåker ved årsskiftet og har allerede deltatt i 11 kamper for elitelaget , 7 seriekamper og 4 sluttspillkamper.

3 backer

Rasmus Hallin, 26, har signert kontrakt med Sharks. Rasmus kommer fra Örnsköldsvikklubben Jäbo IK der han sist sesong spilte 11 kamper og gjorde 5 mål og 4 assist. Draktnummer 76 er klar og det blir gøy å se Rasmus i aksjon neste sesong.

Christian Schoultze, 25, fra Fredrikstad. Christian er landslagsspiller for Filippinene og spilte VM nå sist desember i Helsingsfors i Finland. Filippinene ble nr 14 i VM etter å ha tapt kampen om 13. plass på straffer mot Thailand. Mesterskapet ble spilt i 2021, men skulle egentlig vært spilt i 2020. Dette grunnet korona-pandemien som har rammet idretten sterkt.

Christian har spilt en sesong i Fredrikstad der han har spilt 15 kamper. Han har scoret ett mål og hatt fem målgivende pasninger, totalt 6 målpoeng.

Markus Marthinsen, 23, som kommer fra Fredrikstad IBK som rykket ned fra eliteserien etter denne sesongen. Markus ønsket å spille for et lag som spiller eliteserie og da falt valget meget gledelig på Sharks. Markus spiller back og har hurtigheten som sin store styrke. Han er i tillegg god i det fysiske spillet og har et godt skudd. Markus ble kåret til Fredrikstad sin beste spiller i begge kampene mot Sharks forrige sesong

Markus har spilt i eliteserien med Fredrikstad IBK siden 2019 og har hittil spilt 54 kamper der statistikken viser 4 mål og 10 målgivende pasninger.

Re-signering

Sjur Ulrik Strand har forlenget kontrakten med Sharks. Sjur er tross sin unge alder en av de mest rutinerte spillerne vi har på A-laget. Han står med 85 kamper i blå drakt etter forrige sesong og går inn i sin sjette sesong. Hittil står han med 11 mål og 16 assist. Med en normal sesong vil Sjur runde 100 kamper for klubben, dette er det pr. nå kun 36 spillere som har oppnådd i klubbens mer enn 30-årige historie.

Cato Glenge tar noe år til i Sharks drakta.

Cato kom fra Greåker før sesongen 2021/2022 og har etter sesongen spilt 27 kamper for klubbens A-lag. På disse kampene har han scoret 8 mål og hatt 5 målgivende pasninger.

Olsen, Magnussen og Groth kan unne seg en god ferie.

Bilder er tatt av Sarpsborgsharks.com

← PAOLOS CORNER S0706 – Det handler om spilleforståelse til rett tid Heidenberg inn som Sharks trener. →