SF Grei – GIF Damer

Ikke nok med at herrene fikk besøk av GIF, så fikk damene det også.!

Som skrevet så fikk jeg ikke knabbet til meg kampskjemaet for å se hvilke spillere som tilhører hvilke nummer, noe jeg da har lært av og vil gjøre fremover.

Kl 17.05 blåser dommer igang kampen.

Jeg føler her kommer jeg sterkere inn med bedre oversikt. GIF er ikke akkurat tippet så høyt opp på tabell i år, men jaggu biter de fra seg og scorer allerede etter 0.52. Scoring nr #4 GIF.

Grei er ballbesittende, men virker som er preget av litt nervøsitet og mange nye spillere som gjør at sjansene de får går litt i hytt og pine. Dette fører til at GIF går opp i 2-0 ledelse etter 10:34, nå ved #4 og assisterende # 6.

Men så, når klokka slår 17:28 scorer spiller # 84, ved pass fra #19 , og det ser ut til å løsne for Grei.

Beklager et lite stopp i teksten her, jeg var nemlig så tørst at jeg drakk så mye vann at jeg sølte på brillene mine. Jeg måtte gå å tørke bort vannet fra glassene som er så store som de gamle bunnene på Coca Cola glassflasker, men nok om det.

Etter første periode er skuddstatistikken 12-4 til Grei, men ledelsen står enda i GIFs favør.

Målene ser ut til å komme tidlig i hver periode, da Grei øker til 2-2 i 22:16 minutt. Spiller # 8, assisterende #10.

Grei er ballbesittende i gjennomsnittlig 14 minutter i andre periode, og GIF må kjempe mye. Det ser ut som Arne og Helge har gjort noe riktig, for i minutt 26:36 går Grei opp i ledelsen. 3- 2 ved spiller  #22, assisterende av spiller #6. Nå skal det sies at stillingen kunne sett helt annerledes ut om det ikke var for keeper til GIF, som også idag blir banens beste.  Hun er liten, men veldig god på å lese spill og er rask i sideforflytninger. Jeg tror hun kommer til å bli en nøkkelspiller for GIF i denne sesongen.

Skuddstatistikk etter andre periode er 16-3 til Grei.

3. periode får vi en utligning i minutt 41:33 av spiller #6, pasningen fra #38. Stillingen er nå 3-3.

Noe som fører til at 4 minutter senere tar Grei time-out.

Den ser ut til å fungere, for videre i kampen ramler det på med mål.

Etter 7- 3 ledelsen bestemmer keeper for Grei seg at nå var det vel kanskje GIFs tur til å få prøve seg på kassa. Hun triller rolig ut til en GIF spiller, bare få meter foran mål. GIF spilleren ser ikke helt ut til å skjønne hva som skjer, så den sjansen blir ikke tatt vare på. Eller kanskje det er en grunn til at de har lagt på Fighters..

Hele balletten, for vi er på parkett, ender 11-3, i Greis favør.

Hva som ble sagt i garderoben mellom 2. og 3. omgang vet ikke jeg, men mulig det kan ha noe med kebab etter kampen å gjøre? I hvert fall ble det sagt noe som gjorde at Grei ble ekstra sultne på seier.

Banens beste jenter:

GIF= Uten TVIL #1 keeper

SF Grei= #91 Liga

Begge blir belønnet med en pose twist.

Og selvsagt måtte VMG også spørre kapteinene hva de synes om første match:

Dette svarer GIFs kaptein spiller nr 4, Stine Flatland: » 1. periode er veldig bra. Vi gjør mye riktig og vi henger godt med i kampen. etter hvert så faller vi litt, men det er første match. Vi har ikke så mye sjanser, men de vi kommer til er vi gode på. Så i siste periode mister vi litt grepet. »

Dette svarer Greis kaptein spiller nr 19, Kine Hedlund Eriksen: «Starter ikke så bra idag. Mye nerver, pluss et helt nytt lag. Vi legger oss ned på deres tempo, noe Grei har en liten tendens til å gjøre. Men inn i andre, og spesielt i tredje, kommer det vi gjør på treninger frem. Og da vinner vi stort»

Fint med publikum, men det kunne vært flere som ble igjen etter herrekampen!!!!

Nå som eliteserien i damer er blitt enda et lag mindre synes jeg det er på sin plass at man støtter oppom når man kan! Pluss, husk på det, det er mange søte, single jenter å oppdage…

← En innebandyhelg uten større overraskelser er over Seriestart i ny apalløkka →