Seriestart i ny apalløkka

Som ny i Oslo, har man mange ledig timer. Idag gikk det en hel lørdag i hallen.

SF Grei fikk besøk av GIF Fighters kl 14, lørdag 17.09. 16. Elite menn!!

Huff.. Dette er mitt første innlegg og jeg vet det er mange som leser VMG. Så egentlig ble jeg plutselig litt nervøs, men ja, vi kjører på.

GIF og Grei stiller mannsterke, og det er moro å se så mange som tar turen for å få med seg serieåpningen!

Det er også blitt tradisjon at SF Grei å markere Thomas Antonsen bortgang på Utøya, slik startet også dagens match. Jeg synes det er fint at vi kan gjøre slike ting, og at det tas seriøst og at alle opptrer i respekt. Det er bra og det er fint!

I første periode skjer det egentlig ikke så veldig mye. Det går mye begge veier , og jeg må si at begge keepere er godt med i kampen fra start. Vi får første 2 minutter etter 6:27, #24, GIF for slag.

Allerede her skjønner man at jeg ikke er helt rutinert, da jeg ikke har navn, dette er fordi jeg ikke snek meg til et bilde av kampoppsette for begge lag, og fordi at speakeren på dagens kamp var mer opptatt av å smake eller spise opp mikrofonen, enn å få frem navnene på spilleren, men nok om det. BTW, noe uenig med dommer der at dette kun ble frislag, da Grei var langt igjennom GIF forsvar. 2 minutteren går og GIF blir fullt lag.

Første målet kommer ikke før etter 16:32 da captain Robin #10 får en strålende pasning og GIF går opp i ledelsen     1-0.

Mye klabb og babb videre og nesten selvmål fra Grei, men ellers en OK første periode.

KJØRER i gang andre periode og etter raske 3:02 så kommer 2-0 mål til GIF, sitter til vestre, klistra oppi krysset fra spiller #79.. Som tidligere skrevet var det en del som tok turen i hallen, og der i blant en veldig ivrig GIF supporter, som dessverre brukte signalhorn, og TUTET bort nr til assisterende. Beklager det.

Vi kan si at matchen er ganske jevn, men at Grei ikke er like flink til å ta vare på sine sjanser,slik som GIF.

3-0, kommer i samme kryss som forrige scoring, nå Captain Robin, assisterende fra #35.

Selvom man er på kamp, er det ikke alltid det er like stort fokus på kampen på tribunen. Det kan være ting som er mer spennende, bl.a utvalg i kiosken eller på sosiale medier…..

Matchen går videre og 3-1 kommer etter 29:36 # 29, assistert av #11 .

I andre periode får vi også en to minutter kommer, MEN rundt 33:20 tror jeg vi får kampens mest spennende hendelse.

Publikum aner fred og ingen fare, men PLUTSELIG, 33:20 så går hele høyre side av vantet, og det blir stopp……….. At kampen starter igjen er det ingen andre enn dommere og spillere som får med seg. Da sover nemlig sekretariatet etter litt for mye inntak av vafler og andre goder fra kiosken i pausen. Dette rettes fort opp i, etter litt fjerning av bringebærsyltetøy .

4-1 kommer i slutten av andre og vi går inn i tredje periode 4-1 til GIF.

I mellomtiden måtte jeg en tur innom garderoben, da det var noe jeg måtte fikse, og på bare 5-6 minutter hadde GIF økt til 6-1.

Økes til 6-2.

7-2 med scoring fra spiller #2 assisterende #10, GIF.

8-2

8-3 som blir kampens slutteresultat.

Nå lurer dere sikkert hvorfor jeg bare skrev målene, det er fordi jeg føler at teksen nå ble veeeeldig lang, og poenget av en vits kommer som regel på slutten, så heng med a.! Pluss jeg begynner å bli trøtt.

Det skal alltid kåres konge av kampen, og begge lag får tildelt en hver sin konge.

GIF = #10

SF Grei= #21

MEN NÅ DERE

VMG er så seriøse at måtte ha noen ord med kapteinene:

Dette er hva GIFs kaptein synes om kampen: » God serieåpning. Vi har en god flyt igjennom hele kampen, spesielt i 2 og 3 omgang. Vi ligger tight i forsvar og setter de sjansene som kommer. OM kampen hadde gått som 1. omgang kunne det blitt farlig og veldig spennende. Han er fornøyd med gutta. »

Dette er hva Grei’s kaptein synes om kampen:» Fin serieåpning, moro å se så mange på tribunen. Vi setter ikke sjanser, men vi har mye fint spill. Dette er en helt grei start og vi gleder oss til ny match imorgen».

Forresten, #45 SF Grei, har du dame? Det var nemlig STOR usikkerhet rundt siviltilstanden din, og dette ønskes oppklart fortløpende. Fint om du formidler dette til nærmeste kjente kontakt i Grei damer.

 

← SF Grei – GIF Damer Lørdag og to kamper i damenes eliteserie →