Semifinale to mellom Sveiva – Slevik spilles i kveld

Kampene ligger tett og den andre kampen mellom Sveiva – Slevik skal spilles i kveld kl 19:00 i Rommenhallen.

Liten vits å snakke om gårsdagen da jeg tror 99% av de interesserte fått med seg dette via et eller annet medium.

Sveiva – Slevik 19:00 Rommenhallen (Sveiva leder 1-0 i kamper)

Hjemmelaget nå i førersetet med en seier i ryggen. Hva kan vi si om det. Jo det er selvfølgelig en kjempefordel, men det kan sikkert også føles litt som en byrde. For at seieren skal være verdt det man sier at den er så må man nå da også vinne på hjemmebane, for ellers er man like langt. Vi kunne også se noen svakheter i Sveivas mentalitet i går synes jeg. Etter første periode der man tok ledelsen så var man ikke like gode i andre. Men når det er uavgjort i tredje så er man helt overlegne. Om dette er coaching, psyke eller noe annet kan vi ikke vite, men for meg så det ut som psyken. Rommenhallen, borgen, eller vognhallen kanskje man skulle si siden dem kaller seg for toget. Her er Sveiva sterke! Her renner det rød hvite blodet langs veggene og hele Grorud stiller seg ofte på tribunen for å støtte sine disipler. Vi fikk telt opp til 198 st i går, jeg blir ikke forundret om Rommenhallen dobler dette (som mot Greåker men da var man tvungen å dra ned tallet grunnet noen regler).  Med den støtten i ryggen og psyken på riktig plass skal man kunne vinne denne kampen ganske grei.

Hva skal vi si om Slevik da? Pålsson effekten 😉 Nei nå er jeg slem. Kunne nok vært enda verre uten ham på siden. Det vi ser er at laget helt tydelig savner bredde og når førsterekka ikke gjør mer enn et mål i 5v5 ja da blir det tungt. Åhlberg sliter med sykdom og klarer ikke lenger snurre like fort som ellers. Jeg synes heller ikke at Hjort kom på sin plass som han ellers pleier i kamper som denne, han fikk mye juling av både store og små der han ellers bare pleier å dele ut. Jeg klarer nesten ikke å se for meg et scenario der Slevik vinner denne kampen. Det skulle være om Sveiva får mye utvisninger eller om keeperspillet ikke skulle fungere i det hele tatt. Det skulle kanskje være om man spilte litt enklere, eller satte flere kuler på mål. William i Slevik hadde et par meget gode sjanser i går der ballen gikk over mål. Morten Bye kynne også satt er par kasser men det så ut som om det var strøm i kølla.

Slevik har rutinen og kan stille om hoder bedre enn noen andre, det har man også behov for nå. Spiller man 3 i stedet for 7 tversover før skuddet kommer kan det gå, holder man spillerne på banen og borte fra båset kan det gå, får man noen andre en førsterekka til å produsere kan det gå.

Vi har en herlig kveld foran oss i Rommenhallen. Jeg oppfordrer alle til å komme tids nok. Jeg oppfordrer sveiva til å selge litt kaffe på tribunen i pausene for å øke salget samt tilby pølse i vaffel. VMG tipper 7-5

← I dag kan Greåker og Sveiva sikre seg finaleplass Valbyshow i Gressvikhallen ledde Sveiva til seier →